SON DAKİKA



Haber > Rizespor > RİZESPOR’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ!

RİZESPOR’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ!

02 Şubat 2018 Cuma - 09:28








Yeşil-Mavililer devre arasında kadrosuna kattığı 7 ismi tanıtırken son transfer Abdullah Durak, Rizespor’a gelişinin kolay olmadığını ifade etti.

Çaykur Rizespor, devre arasında kadrosuna kattığı 7 futbolcu için tanıtım toplantısı düzenledi. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya, yönetim kurulu üyeleri Rahmi Metin, Yılmaz Zehiroğlu, Serkan Karavin, İbrahim Tali ve Sedat Abanoz ile yeni transferler Abdullah Durak, Vedat Muric, Galip Güzel, Koray Altınay, Kaya Tarakçı, Turgut Doğan Şahin, Gürkan Hervenik katıldı.

Çaykur Rizespor'un Kasımpaşa'dan son transferi Abdullah Durak, geliş sürecinin kolay olmadığını ifade etti. Transferi için çabalayanlara teşekkür eden Abdullah, "Gelmeyi çok istedim. Mutlu ve huzurluyum. Hedefimiz Süper Lig'e yükselmek. Vizyonlarımız uyuştuğu için tercih ettim. Bazı şeyleri başarmaya geldim. Hedefe doymayan bir oyuncuyum” ifadelerini kullandı.

Abdullah, Çaykur Rizespor ile yeni bir başlangıç yapacağını kaydederek, "Kayserispor'da şampiyonluk yaşamıştım. Ligi çok iyi biliyorum. Süper Lig'e yeniden çıkmak için buradayım. İbrahim hoca ile konuştum. Bana 4 ay burada her türlü zorlukla mücadele ederek Süper Lig’e yükseleceğimizi söyledi. Ben de bu bilinçle buradayım. Dört ay zorlukları yaşayarak yeniden Süper Lig'e yükselmeyi başaracağız” dedi.

Kasamızdan bir lira çıkmadı


Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Metin, devre arasında transfer yapmanın zorluğundan bahsetti. Metin, “Bu dönem içinde çok iyi transferler yaptığımızı düşünüyorum. Süper ligde oynayan futbolcuları transfer etmek hiçte kolay değil. Bunları transfer etmek Çaykur Rizespor’un gücünü gösterir ve bunu bilmek lazım.  Ara transfer dönemi masraflı transfer dönemi olur. Bu dönemde yapılan transferlerin toplamı 4 Milyon 362 Bin lirayı buldu. Bu rakama mayıs sonuna kadar maç başarıda dahil olmak üzeredir. Ara transferde kadromuza katılan oyuncuların manejerlerine ödenecek ücret ise 235 bin TL’dir. Ara transferde Rizespor kulübü süper ligden futbolcu aldı ve mevcut kasamızdan bir lira çıkmadan bu işi gördük. Önümüzde ki yılarda kulübün ayakta durabilme adına bu çok önemli bir olay” dedi.

Golle başlamak İSTİYORUM

Çaykur Rizespor’un yeni transferi Turgut Doğan Şahin, süper ligde en son golünü geçen sezon Kasımpaşa forması altında Çaykur Rizespor’a attığı hatırlatarak, “Ligin ilk devresinde Malatyaspor forması altında gol atamadım, inşallah yeni takımın Çaykur Rizespor forması altında ilk golümü bu hafta oynayacağımız Erzurumspor karşısında atarım” dedi.

Teknik kadro ve yeni takım arkadaşlarının kendisini çok sıcak bir şekilde karşıladıklarını söyleyen Turgut Doğan, “Ligde birçok takımlarda forma giydim ama ben böyle bir şey görmedim. İlk günden beni tüm takım müthiş karşıladı. Tam bir aile havası var, şampiyonluk yolunda elimden gelenin fazlasını vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın” ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap