SON DAKİKA



Haber > Rizespor > RİZESPOR’UN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ!

RİZESPOR’UN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ!

07 Şubat 2018 Çarşamba - 07:35




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “İlk yarıya oranla ikinci yarıda oyunsal anlamda sıkıntılarımız vardı. Bunları aştık. En azından for





Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını değerlendirirken Altınordu ile zorlu bir 90 dakika oynayacaklarını ifade etti. Üzülmez, “Rakibimize en az pozisyon veren rakibimiz takım olurken rakibimiz karşısında en fazla pozisyon üreten ekip olduk. Özgür’ün Vedat’ın değerlendiremediği pozisyonlar var” dedi.

Oyuncularının son ana kadar elinden geleni yaptığını belirten Üzülmez, “Oyuncularımla yaptığım toplantıda hava şartlarının ne kadar önemli olduğunu ve oraya gelen takımların ne kadar zorlandığını belirtmemiz gerekiyor. Oyuncularımın her şeye rağmen ortaya koydukları mücadele ve son dakikaya kadar göstermiş oldukları istek ile oyunu lehimize çevirmek için karakterli bir futbol sergiledik” dedi.

İlk yarıdaki oyunsal anlamda sorunları ikinci yarıda aştıklarını belirten Üzülmez, “İkinci yarıya baktığınız zaman ilk yarıda oyunsal anlamda sıkıntılarımız vardı. İkinci yarıda ise saha içerisinde geriye düşse bile oyundan düşmeyen mücadele eden en azından formasına ve armasına sahip çıkan futbolcu topluluğuna hakimiz. Bunu devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Altınordu’ya dikkat çekti

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, hafta sonu oynayacakları Altınordu maçının önemine değindi. Üzülmez, “Genç bir takıma karşı oynayacağız. Çok koşan, mücadele eden bir ekip. Dikkatli olmalıyız. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Son haftalarda aldıkları sonuçlarla bunu gösteriyorlar. Yetenekli oyuncuları var. Bütün taraftarlarımızı bu maçta yanımızda görmek ve onların desteğini hissetmek istiyoruz” dedi.


Hava şartları etkili oldu

Çaykur Rizesporlu futbolcu Turgut Doğan Şahin bir puana üzülecekleri maçta aldıkları bir puana sevindiklerini ifade etti. Turgut Doğan, “Hava şartları ve saha şartlarından dolayı zorlu bir deplasman olacağını biliyorduk. Maça istediğimiz gibi başladık. 2-3 net fırsat yakaladık. Ancak bunları değerlendiremedik. Beraberliğe üzüleceğimiz bir maçta gol yiyerek 1-0 geri düştük. Son dakikada attığımız golle beraberliği kurtardık. 1 puana üzüleceğimiz yerde 1 puana sevindik. Bu hafta Altınordu maçında bunun da üzerine çıkmamız gerekiyor. Net bir galibiyet almak istiyoruz” dedi.

Daha iyisini yapabiliriz

Çaykur Rizesporlu Abdullah Durak, Erzurum’dan iki puan kaybıyla döndüklerini söyledi. Abdullah, “Son dakikada bir puanı kurtarmış gözükmemize rağmen Erzurum deplasmanında iki puan kaybettik. Bunu Altınordu maçıyla telafi etmek istiyoruz. O gücümüz var. Takıma yeni katılmama rağmen Erzurumspor maçında o ışığı gördüm. Daha iyisini yapabiliriz. Altınordu maçına iyi hazırlanıyoruz. Bu maçı kazanıp Ankarafgücü maçına rahat bir şekilde gitmek istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap