SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Süper Lig'in süperi Rizespor

Süper Lig'in süperi Rizespor

Karadeniz Özel

26 Mayıs 2019 Pazar - 11:26




Türkiye, Çaykur Rizespor’un başarısını konuşuyor.





Karadeniz Gazete / Özel / Hüseyin TERZİ // Geçtiğimiz sezonun özellikle ikinci yarısında Çaykur Rizespor önemli bir başarıya imza attı. İlk yarıyı 12 puanla son sırada tamamlayan Yeşil-Mavililer ikinci yarı ise öyle bir çıkış yakaladı ki Avrupa’nın kıyısından döndü.

Süper Lig’de bu sezon en çok alkışı hak eden takımlardan birisi ise Çaykur Rizespor. Ligin ilk yarısını 12 puanla bitiren Çaykur Rizespor ikinci yarıda iyi bir kadro kurup yoluna devam etti. Teknik Direktör Okan Buruk ile üst üste alınan sonuçlar sonrasında Yeşil-Mavililer bir anda üst sıralara kadar geldi.

Başkan Hasan Kartal, Teknik Direktör Okan Buruk, Sportif Direktör Yılmaz Bal ve futbolcuların gayreti Rizespor’u hem küme düşme potasından kurtardı hem de Avrupa’ya katılma yolunda önemli bir heyecan yarattı. Yeşil-Mavililer de emeklerinden, alın terlerinden ve koca yüreklerinden dolayı kocaman bir alkışı hak etti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap