SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Türk futbolu çöküntüde!

Türk futbolu çöküntüde!

09 Ocak 2018 Salı - 12:20




Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, “Türk futbolunda mali bir çöküntü var. Bu çöküntü kulüplerin belini büküyor” dedi.





Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, eksikleri giderebilmek amacıyla birkaç oyuncu transfer edeceklerini söyledi. Yardımcı, "Bütçemize uygun oyuncu bulmaya çalışıyoruz. Çaykur Rizespor'un piyasada çok para veren bir kulüp imajı var. Bu imaj belimizi büküyor. TFF 1. Lig kulübü olduğumuzu unutmadan transfer yapmamız gerekiyor” dedi.

Başkan Yardımcı, transferde istenen maaşları çok fazla bulduğunu ifade ederek, “Çaykur Rizespor'a gelmek isteyen oyuncu, çok paramız varmış gibi bizden Süper Lig maaşı istiyor. Küme düşmüş bir takım zaten borç sarmalına giriyor. Üstüne transferde de aşırı harcama yaparsanız işin içinden çıkamazsınız. Türk futbolunda mali bir çöküntü var. Bu çöküntü kulüplerin belini büküyor” dedi.

Başkan Yardımcı, Türkiye'de birçok kulübün ekonomik sıkıntı yaşadığını belirterek, “Bu böyle gitmez. Birkaç kulüp daha sıkıntı yaşarsa buna kendiliğinden çözüm bulunacak. Bu rakamlar, menajer düzeni ve pazarlama tekniğiyle bu işin ilerisini göremiyorum. Bizim uğraşmamız çok zor. Ödeyemeyeceğimiz paraların altına imza atmak şahsen istemem” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap