SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Üzülmez onları sildi!

Üzülmez onları sildi!

01 Ocak 2018 Pazartesi - 10:34




Çaykur Rizespor Teknhik Direktörü İbrahim Üzülmez, Ramos, Edomwonyi ve Petrucci’yi ikinci yarıda takımda düşünmüyor.





Çaykur Rizespor’un yarın başlayacağı Antalya Belek kampı öncesinde teknik direktör İbrahim Üzülmez üç ismi sildiği öğrenildi. İkinci devre hazırlık çalışmalarına yarın Belek’te start verecek olan Yeşil-Mavili takımda ilk devre kadroya giremeyen Brezilyalı Ramos, verilen şansı iyi kullanamayan Nijeryalı Edomwonyi ve bir türlü kendisinden beklenen katkıyı oynanan maçlarda sergileyemeyen İtalyan orta saha oyuncusu Petrucci Antalya kampına davet edilmediği öğrenildi.

Bu futbolculardan Ramos ve Edomwonyi’ye “Kendinize kulüp bulun” denildiği, piyasası olan İtalyan oyuncu Petrucci içinde kulüp bulamasan çalışmalara gelebilirsin denildiği ortaya çıktı. Yeşil-Mavili takım sezon içinde Miloseviç, Jantscher ve Halil İbrahim Sönmez ile yollarını ayırmış, genç oyunculardan Sinan Yazıcı’yı Pazarspor’a, kaleci Mert Kuleli’yi de Silivrispor’a oynamak şartıyla kiralık olarak göndermişti.

Edomwonyi’yi menajeri bitirecek

Çaykur Rizepsor’un ikinci devre kadrosuna düşünmediği Nijeryalı oyuncuyu menajeri Katar Lig’ine kiralayacağı seslendirildi. Bu futbolcunun menajeri ile yapılan görüşmede oyuncunun genç ve ileriye dönük bir yatırım olması nedeniyle Katar liginde taliplerinin olduğunu yönetime ilettiği seslendirildi. Yeşil – mavili takım bu oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralık veya bonservisi ile bir takıma göndermek için oyuncunun menajeri Max’la bir görüşme yapmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap