SON DAKİKA



Haber > Rizespor > ÜZÜLMEZ’DEN DOBRA DOBRA

ÜZÜLMEZ’DEN DOBRA DOBRA

08 Şubat 2018 Perşembe - 08:20




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, devre arasında neden savunmaya takviye yapmadıklarını belirtirken Robin, Petrucci ve Vedat’ın son du





Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, Yeşil-Mavili kulüpte yaşananları dile getirdi. Transferden tutunda sakat oyuncuların son durumuna kadar her konuya açıklık getiren genç teknik adam tedbiri elden bırakmayacaklarını söyledi. Üzülmez, ligin ilk devresinde stoper bölgesinde yaşanan sıkıntılar ve mutlak bu bölgeye transfer yapmayı düşünüyoruz sözleri sonrası, devre arası transfer döneminde stoper bölgesine neden oyuncu alınmadığı konusunda açıklamalarda bulundu.

Üzülmez, “Orta sahada Galip ve Abdullah’ın gelmesi ile birlikte ilerleyen haftalarda stoper bölgesinde alınacak olan oyuncunun oynatmadığınız zaman sıkıntılar olabileceğini düşündük. Dengeyi iyi sağlamak lazımdı. Ramos’un iyileşmesi ve ilk iki maçtaki performansını iyiydi. Son maçta hata yaptı. Ramos, Saadane ile ilgili iyi bir ikili oldular. İlerleyen haftalarda o bölgelerde sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum. Çünkü o bölgede Koray var Robin’i çekebilirdik diye düşündük” cümlesini kullandı.

Robin Yalçın’da korkulan oldu!

Çaykur Rizespor’un joker oyuncularından olan ve teknik direktör İbrahim Üzülmez’in saha içinde en çok güvendiği isim Robin Yalçın 4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Erzurumspor maçının ilk devresinde arka adalesinden sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan gurbetçi oyuncunun tedavisine başlandığı ve bu futbolcunun yaklaşık dört hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Üzülmez, Robin Yalçın’ın sakatlığı konusunda üzgün olduklarını dile getirerek, “İkinci devre en iyi çıkış yakalayan futbolculardan biriydi. Saha içinde oyunsal anlamda çok kritik bir görevi vardı. 3-4 haftalık tedavi süreci var. Ondan sonra aramıza katılacak” dedi

PETRUCCI İtalya’yı seçti


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez İtalyan futbolcu Petrucci hakkında konuştu. Üzülmez, “Bu futbolcu kamptan itibaren sıkıntım var diye söylüyordu. Çekilen MR’lerde çok fazla bir sıkıntıya rastlanmamıştı. Toplu çalışmalarda kendisinde ağrı oluştuğu ve bu ağrıların kendisini bir hayli zorladığını söylüyordu. Bizde kendisine izin verdik ve İtalya’ya gitti. Umarın İtalyan doktor en iyi şekilde tedavisini yapıp aramıza katılır. Biz Çaykur Rizespor ruhunu yaşayabilecek, sahiplenecek oyuncu grubu ile yolumuza devam edeceğiz. Petrucci’de bizim oyuncumuzdur ve kendisini seviyoruz, En kısa sürede aramıza döner” ifadesini kullandı.

Vedat Muriqi BAMBAŞKA!

Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, Vedat Muriqi’nin farklı bir kişilikte sporcu olduğunu söyledi. Devre arası transferlerinin hepsini kendisinin onayladığını belirterek, “Vedat’la daha önce çalışmıştım, Vedat’ın bir söylemi var ve bu benim için çok önemlidir. Bir futbolcunun, bir camiayı benimsemesi ile ilgili, “Ben Çaykur Rizespor’a gelmemle ben futbolcu olduğumu hissettim” sözleri benim için çok önemlidir. Demek ki futbolcunun bunu hissetmesi lazım, hissettiği zaman takımına saha içinde ne kadar katkı sağladığı çok önemli. Hepsi benim için çok önemli oyunculardır” ifadesini kullandı.

Tedbiri elden bırakmayacağız

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, geçmişte büyük bütçeli takımların play-off’a bile kalamadığını ifade ederken tedbiri elden bırakmayacaklarını söyledi. Üzülmez, “Bu derenin altından çok sular gelip, geçecek. Lig sıralamasına bakıldığı zaman biraz istikrar sorunu yaşayan takımların gerilere düştüğünü görüyorsunuz. Zor bir lig ve her takım her takımı yenebilecek bir lig” dedi.


Büyük paralar harcayan takımların başarılı olamadığını belirten Üzülmez, “Bu yüzden temkinli olacağız. Özgüven içerisinde sahaya çıkacağız. Tedbiri hiçbir zaman elden bırakmayacağız. Hedefimiz belli, İç sahada oynayacağımız 8 maç çok önemli. Maç başı iki puanı tutturmak lazım. Kendi işimizi doğru yaparsak, rakiplerin aldığı sonuçlarda bizi çok fazla ilgilendirmiyor” cümlesini kullandı.

Mütevaziliğimizi bozmayacağız

Hakemlerle ilgili olumsuz serzenişte bulunmadığını belirten Üzülmez, “Rizespor öyle bir camiadır ki, Rize kenti öyle bir kenttirki kimsenin hakkını yiyerek şampiyonluk istemez. Bu hafta Erzurum deplasmanında yediğim gol tam olarak çizgiyi geçmedi, Vedat’ın pozisyonu herkes tarafından penaltı olduğu söyleniyor. Ben konuşursam, daha fazla konuşurum. Biz mütevaziliğimizi bozmak istemiyoruz, iyi niyet altında emek ve mücadele ile hedefe varmaya çalışıyoruz. En fazla hakemlerden sıkıntı yaşayan takım benim takımım. Özellikle iç sahada oynadığımız maçlarda hakemler rakip takımlara nasıl toleranslı olduklarını gördük Biz kendi işimizi yapacağız ama hakem hocalarında bizim maçlarda daha fazla dikkatli olmaları düşünüyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap