SON DAKİKA



Haber > Rizespor > ZİRVE SOĞUK VE RÜZGÂRLIDIR!

ZİRVE SOĞUK VE RÜZGÂRLIDIR!

23 Mart 2018 Cuma - 01:05




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “Şuan da biz zirvedeyiz eğer o soğuk ve rüzgârlı zirvede biz sağlam durmazsak sıkıntı yaşarız” dedi.





Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, zirvede sağlam durmaları gerektiğini ifade etti. Hesaba kitaba gerek olmadığını belirten Üzülmez, “Bu ligde köprünün altından çok sular geçer demiştim ve sular gelip geçiyor. Hesapta olmayan puan kayıplar oldu, önemli olan dış sahada yakaladığımız istikrarı iç sahaya da yansıtmak. Puan olarak benim aklımdan geçen rakam 62 – 63 puandır. Bu puanı geçecek takım göremiyorum” dedi.

Üzülmez şöyle devam etti: “Şuan da arkadan gelen takımlar avantaj içinde gözüküyor. Bunu ben üç hafta önce söylemiştim. Bir Altınordu bir Gazişehir Gaziantep takımı avantajlı geliyorlar. Zirveler soğuktur ve rüzgârlıdır. Şuan da biz zirvedeyiz eğer o soğuk ve rüzgârlı zirvede biz sağlam durmazsak sıkıntı yaşarız. Geriden gelen avantajlı olabilir ama biz o avantajı kimseye vermeye niyetimiz yok” dedi.

“Biz buraya gelirken hak ederek geldik, inanarak geldik. Bu lig 4-5 takım içerisinde gidip, gelecektir. Bu ligde istikrarlı bir tablo çizmek daha önemli. Karadeniz yapısından gelen kazanma arzusu en ufak puan kaybında ise demoralize etkisi yaratıyor. Kazanma arzusu, hedefe gitmekte olan baskı stres yapar. Bu oyunculara çok da haksızlık etmeyelim, şuan da benim üzerinde bir takım yok” diye konuştu.

Mental anlamda yorgunluk var

Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, bu sezon deplasmanda yaşanan başarıları iç sahada gösteremediklerini ifade ederek, “Her şeye rağmen ligin zirvesinde yer alıyoruz. Bu ligde bize karşı çok fazla motive olan takımlar var. Deplasmanda yaşanan başarıyı iç sahada gösteremedik. Özellikle mental anlamda yorgunluk var, Milli arada mental yorgunluğu ortadan kaldırıp, deplasmanda oynanacak olan İstanbulspor maçında en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Bu lig zor bir lig, iki maç kazanan takımlar kendini şampiyon ilan ediyor. Son 13 maçta bir mağlubiyet alan bir takım var o da Çaykur Rizespor’dur. Bizim hedefler belli, bu hedefler doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Bizim tek amacımız var, ligde kalan altı hafta içerisinde en iyisini nasıl yaparız, kimsenin şüphesi olasın, takım olarak en iyisini yapacağız, şuan da zirvedeyiz ve sezon sonunda da ligi zirvede bitireceğiz” dedi.


Hakemler bizi kollamıyor

Çaykur Rizespor takımının hakemler tarafından korunuyor algısına katılmadığını belirten teknik direktör İbrahim Üzülmez, “Bu takım hakemler tarafından korunsaydı, Çaykur Rizespor ligin son haftasında küme düşer miydi? Birileri tarafından kollansaydı bu takım küme düşer miydi? Düştü bu takım, son maçta düştü. Bir yere kadar susalım diyelim ama bizim verdiğimiz emeğe yazık. Bu işler bu kadar basit mi. Dışarda maç kazanalım “ a bu takım çıkar” . Hakemler Rizespor’un maçına geldiği zaman “ acaba hata yapar mıyım” endişesi ve korkusu içinde. Kimsenin emeği ve alın teri ile şampiyon olmayalım ve bize bunu allah nasip etmesin. Benim hakemlerden istediğim tek şey, biz karşı aslanlar gibi nasıl maç yönetiyorsanız diğer takımların maçında da aynı yönetimi gösterin. Bir Ankara’da, Ümraniye’de İzmir’de yönetin. Çaykur Rizespor takımı korunmuyor, bu takım korunsaydı geçen sezon küme düşmezdi” cümlesini kullandı.

Şampiyonluğu dak ediyoruz

Yeşil-Mavili takım teknik patronu İbrahim Üzülmez, bu takımın bu haftaya kadar ortaya koyduğu mücadele ile aslanlar gibi şampiyonluğu hak ettiğini vurgulayarak, “Ben gitmişim bana en yakın rakiplerimi deplasmanda tek tek mağlup etmişim. Şampiyonluk kelimesi özel bir kelimedir. Şampiyon olmak istiyoruz. Bu takımın emeğini, mücadelesini kimseye yedirmem. Kimseye de bunun üzerinden polemik yaptırmam. Herkes kendi takımına baksın. Ben nasılsa diğer rakiplere saygı duyuyorum rakiplerde bana saygı duymalı, çünkü ben zirvedeyim. Sen bana saygı duymazsan ben de sana saygı duymam, bu işler karşılıklı olmalı” dedi.

Oyuncuma söyleyemedim!


Vedat Muriqi’in son oynanan Adanaspor maçında olmayışının eksikliğini hissettiklerini itiraf eden Üzülmez, “Bu oyuncunun Samsunspor maçında sarı kart görerek bir hafta sonra oynanacak olan Gaziantepspor maçında cezasını çekmesi olayını yapmadık ve ben bunu kabul ediyorum. Profesyonelce yaklaşmak gerekiyordu ama oyuncularıma söyleyemedim. Nasıl söyleyeyim. Vedat, şu maçta sarı kart gör de, Antep maçında oynama. Açıkçası, profesyonelliğimizi biraz amatörlüğümüze vurun. Çünkü benim için her rakip aynıdır. Profesyonellikte var mı bunlar? Evet, var ama ben yapamadım. Yapamayınca Vedat’ın eksikliğini Adanaspor maçında hissettik” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap