SON DAKİKA



Haber > Spor > Rizespor'da Cernat şoku!

Rizespor'da Cernat şoku!

26 Şubat 2013 Salı - 13:14




Çaykur Rizespor’un başarılı futbolcusu Cernat, Boluspor maçında eli kırıldığı için bir süre yeşil sahalardan uzak kalacak.





Çaykur Rizespor, Boluspor galibiyetinin ardından bugün Çaykur Rizespor tesislerinde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde hafta sonu kendi evlerinde oynayacakları Kartalspor maçının hazırlıklarına başladı. Basına ilk 30 dakikası açık tutulan antrenmanda futbolcular Kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Sakatlığı bulunan Cernat, Serkan ve izinli olan Cenk Ahmet idmana katılmadı. Boluspor maçında eli kırılan Cernat’ın bugün akşam saatlerinde İstanbul’da ameliyat olacağı ve bir süre yeşil sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Denizli, Boluspor maçında panikledikleri için istenmeyen bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, "Panik yaşamayan takım dünyada yoktur. Her takım yaşar. Özellikle bu tür altı puanlık maçlarda bu tür panikler rakibin iyi olmasından değil sizim yaşadığınız o kötü durumdan kaynaklanır. Biz bunu yaşadık. Oyunun geneline bakıldığında 70 dakikalık periyot da oyunu kopartacak pozisyonlarımız var. 1-0’lık sonuç son derece riskli bir sonuç. Özellikle ikinci yarıda yediğimiz goller bireysel hatalardan kaynaklanıyor. Bunun tedirginliği olabilir. Tüm bunların yanında rakibin ortaya koyduğu kaybetmeme hırsı takdire değerdi.”dedi. Bolu maçında oyunu dengeleyebilecek fizikteki oyuncuları orta sahada değerlendirdiğini belirten Denizli, "Kulübeden bizim beklentilerimiz riskli dönemlerde başkadır, avantajlı dönemlerde başkadır. Avantajlı dönemlerde burada orta sahada oyunu dengeleyebilecek fiziki yeterlilikteki, oyunu dengeleyebilecek arkadaşları tercih ettik. Ancak bu bir teorik düşüncedir. Her zaman gerçekleşmez. Pratiğe dönüştüğünde bazı farklılıklar olabilir. Bu hafta onu yaşadık ancak fazla önemli değil” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap