SON DAKİKA



Haber > Spor > Rizesporlu oyuncular eski Trabzonspor'lu oyuncuya

Rizesporlu oyuncular eski Trabzonspor'lu oyuncuya

21 Ekim 2018 Pazar - 16:34








Trabzonspor’un eski oyuncusu Uğur Demirok, Rizespor akınlarını resmen durdurunca taraftarların tepkisini çekti. 

61saat'in haberine göre: Konyaspor ile Rizespor arasında bugün, Rize’de oynanan maç 1 – 1 berabere bitti. Rizespor’un penaltı golüyle öne geçtiği karşılaşmada sakin bir şekilde devam ederken Konyaspor’da ikinci yarıda penaltıdan gol bulunca Rizesporlu taraftarların büyük tepkisi oluştu. 

Maç berabere devam ederken Rizesporlu taraftarların hedefinde Trabzonspor’un eski oyuncusu Uğur Demirok vardı. Top her Uğur’a geldiğinde Rizesporlu taraftarlar Konyasporlu oyuncuyu yuhalarken, maç esnasında ise Rizespor’un küme düştüğü sezonu hatırlatarak çirkin tezahüratlarda bulundular. 

Maçın bitimiyle birlikte ise saha karıştı. 

Konyaspor forması giyen Uğur Demirok, formasını çıkartarak kendisine bu şekilde tezahüratta bulunan Rizespor taraftarlarına formasını gösterdi. Bu duruma ise Rizesporlu oyuncular tepki gösterince saha karıştı. 

Kimi Rizesporlu oyuncular Uğur’a saldırdı.

Maçın hakemi Volkan Bayarslan, uzun süre soyunma odasına giden Uğur Demirok'un tekrar sahaya çağrılmasını istedikten sonra pozisyonu tekrar izledi ve sert bir müdahale yapan Abdullah Durak'a kırmızı kart gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap