SON DAKİKA



Haber > Spor > Şahane Ofspor

Şahane Ofspor

21 Eylül 2016 Çarşamba - 08:56




Ziraat Türkiye Kupası’nda Ofspor fırtınası koptu. 2.Lig’deki temsilcimiz 2.tur eleme maçında ağırladığı Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor’u 2 kez g





Ofspor iki kez geri düştüğü maçta Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor’u kupanın dışına itti ve rakiplerine gözdağı verdi. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden  Ofspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur’da önemli bir başarıya imza attı. Taraftarı önünde Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor’u konuk eden Bordo-Mavililer, sahadan 5-3’lük galibiyetle ayrılırken adını bir üst tura yazdırdı. Karşılaşmaya daha çok bu sezon forma şansı bulamayan oyuncularla çıkan ve güçlü rakibi karşısında iki kez geri düşen Ofspor’a galibiyeti getiren golleri 17’de Niyazi, 44 ve 59’da Canberk, 51’de Onur Ramazan ve 70’de Nevzat kaydetti. Bu galibiyetle Bordo-Mavililer Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. tura yükseldi.

ONUR RAMAZAN DAMGA VURDU

İkinci yarıda oyuna dahil olan Onur Ramazan Toprak gösterdiği mücadele ile karşılaşmaya damga vurdu. Başarılı futbolcu attığı gol ve yaptığı asistlerle takımının galibiyetinde büyük rol oynadı.

BÜYÜK MUTLULUK

Ofspor Teknik Direktörü Erdoğan Yılmaz, Karabükspor karşısında alınan galibiyet sonrasında büyük mutluluk yaşadıklarını ifade etti. Yılmaz, “İyi mücadele ettik. Turu geçerek büyük bir mutluluk yaşadık. Artık lige dönüp bu başarımızı önümüzde oynayacağımız maçlara da yansıtıp puan cetvelinde istediğimiz noktaya geleceğimize inancım tam. Bu galibiyette emeği olan futbolcularımı kutluyorum” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap