SON DAKİKA



Haber > Spor > Scarione çıkmazı

Scarione çıkmazı

05 Temmuz 2016 Salı - 15:03




Çaykur Rizespor ile el sıkışan Arjantinli oyuncunun henüz ülkesindeki tatilinden dönmemesi ve somut bir adım atılmış olamaması taraftarı endişelendiri





Çaykur Rizespor ile sözlü anlaşma yapan Arjantinli oyuncu Scarione memleketinde ki tatilinden henüz dönmedi.  Geçtiğimiz sezon Kasimpaşaspor’da mücadele eden ve başarılı bir sezon geçiren tecrübeli oyuncu sözleşmesinin bitmesinin ardından kulübünden kendisine 900 bin Euro teklifi yapılmıştı. Bu teklifi Kabul etmeyen ve Rizespor ile görüşen Arjantinli oyuncu Yeşil-Mavililerin teklifini kabul etmişti. 

Rizespor ile sözde anlaşmaya varan Arjantinli oyuncu memleketinde ki tatilini bahane göstererek çeşitli ülkelerle temasa geçti. Arabistan, Katar ve Çin ile temasa geçen tecrübeli oyuncu bu ülkelerden daha yüksek paralar talep etti. Rizespor’u geriye itmeyen ancak teklifini tatil bahanesi ile uzatan Scarione’nin bayram sonrasında kesin kararını vermesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap