SON DAKİKA



Haber > Spor > Şenol Güneş'in İtalya'yı yıkım planı hazır: Burak ve Yusuf...

Şenol Güneş'in İtalya'yı yıkım planı hazır: Burak ve Yusuf...

11 Haziran 2021 Cuma - 10:00




A Milli Takım, Roma Olimpiyat Stadı’nda son çalışmasını yaptı, başlama düdüğünü beklemeye geçti. Şenol Güneş'in Moldova'yı 2-0 yendiğimiz kadroyu İtalya maçında da sahaya sürmesi bekleniyor.





A Milli Takımımız, EURO 2020 finallerinde bu akşam turnuvanın açılışında Roma'da karşılaşacağı İtalya sınavı öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Dev mücadelenin son idmanını maçın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadı'nda yapan Ay-Yıldızlılar'da teknik direktör Şenol Güneş ve kurmayları, rakibimizin tüm güçlü ve zayıf yönlerini analiz edip, oyuncularımızla paylaştı. Turnuvanın en genç takımına (24.58 yaş ortalaması) sahip olan ve aynı zamanda bu kupanın en yaşlı hocası (69) olan Güneş'in kalede Uğurcan'ı, sağ bekte Zeki'yi, solda Umut'u, stoperde de Çağlar ve Merih ikilisini oynatması bekleniyor.

Burak'ın arkasında Yusuf forma giyecek

Merih ve Çağlar'ın değişmeli olarak İmmobile'yi markaj altına alacağı öğrenildi. Orta alanda göbekte Okay ve Ozan oynayacak. Kanatlarda solda Hakan Çalhanoğlu, sağda Kenan, ileride Burak ve 'Kral'ın arkasında da Yusuf forma giyecek. Güneş, topun kontrolünün bizde olmasını ve kaleyi gördüğümüz anda futbolcularından şut atmalarını istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap