SON DAKİKA



Haber > Spor > Söz verdi sözünü tuttu

Söz verdi sözünü tuttu

26 Kasım 2016 Cumartesi - 09:30




Yeşilgiresun İlkokulu Öğrenci Meclisi Başkanı Hüseyin Kaan Tütüncü, okul arkadaşlarına verdiği “Giresunspor’u okulumuza getireceğim” sözünü yerine get





Yeşilgiresun İlkokulu Öğrenci Meclisi Başkanı Hüseyin Kaan Tütüncü, dün çok anlamlı bir organizasyona imza attı. Tütüncü, okul arkadaşlarına verdiği söz üzerine Giresunsporlu futbolcuların Yeşilgiresun İlkokulu’na gelmesine vesile oldu. Okul  bahçesinde minik öğrencilerin sevgi seliyle karşılanan Çotanaklar, Okul Müdürü İbrahim Annakkaya’ya imzalı Giresunspor forması hediye edip, çiçek takdim ettiler. Müdür Annakkaya, bu ziyaretin Öğrenci Meclisi Başkanı Hüseyin Kaan Tütüncü tarafından gerçekleştirildiğini ifade etti. Giresunspor Asbaşkanı Ercan Pamuk ve beraberindeki futbolculara teşekkür eden Annakkaya, Giresunspor’a Süper Lig yolunda başarılar diledi. Pamuk da Yeşilgiresun İlkokulu’nda olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Annakkaya’nın güzel dileklerine teşekkür etti. Yeşilgiresun Öğrenci Meclisi Başkanı Hüseyin Kaan Tütüncü ise, arkadaşlarına verdiği sözü tutmanın gururunu yaşadığını ifade ederek, bundan sonraki hedefinin okul arkadaşlarını toplu olarak Giresunspor maçına götürmek olduğunu söyledi. Öğrencilerin imza almak ve fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştığı ziyarette Giresunsporlu futbolcular okul bahçesinde bir süre öğrencilerle futbol oynadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap