SON DAKİKA



Haber > Spor > Stefan Kuntz'un ilk yardımcısı belli oldu! İmzayı attı

Stefan Kuntz'un ilk yardımcısı belli oldu! İmzayı attı

26 Eylül 2021 Pazar - 16:15




Stefan Kuntz'un A Milli Futbol Takımı'nda ilk yardımcısı Kenan Koçak oldu. Koçak imzayı attı.





Stefan Kuntz'un A Milli Futbol Takımı'nda ilk yardımcısı belli oldu. Teknik direktörlük kariyerinde Alman ekiplerini çalıştıran ve son olarak Hannover 96'yı çalıştıran 40 yaşındaki Kenan Koçak, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un yardımcısı oldu. Koçak kararı sosyal medya hesabından ""Benim için artık gurur verici bir dönem başlıyor. A Milli Futbol Takımı'nın teknik heyetinde görev yapmak üzere yeni yapılanmanın bir parçası oldum" sözleri ile açıkladı.

"BENİM İÇİN ARTIK GURUR VERİCİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR"

Sosyal medya hesabından A Milli Takım'ın teknik heyetinde yer alacağını açıklayan Koçak, "Benim için artık gurur verici bir dönem başlıyor. A Milli Futbol Takımı'nın teknik heyetinde görev yapmak üzere yeni yapılanmanın bir parçası oldum. Bu doğrultuda bana güvenerek, harika bir ekiple çalışma fırsatı veren Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Türkiye'de başlayıp devam eden hayat yolculuğumda karşıma birçok dönüm noktası çıktı ve hepsi içlerinde büyük sorumluluklar barındırdı. Ay-yıldızlı formanın ağırlığı ve getirdiği sorumlulukların bilinciyle elimizden geleni yapacağız" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap