SON DAKİKA



Haber > Spor > Takımın iskeletini yeniden kuracağız

Takımın iskeletini yeniden kuracağız

23 Temmuz 2016 Cumartesi - 11:00




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, takıma 13 yeni oyuncunun katıldığını, iskeletin yeniden oluşması için zamana ihtiyaçları olduğunu söy





Avusturya’nın Seefelld kasabasında ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor’da hazırlık maçlarında yeni transferlerini deneyen Teknik Direktör Hikmet Karaman, oyuncuların uyum sorunu olduğunu ve bunu kısa zamanda maç yaparak çözmeye çalışacaklarını belirterek, “Yeni yapılanma içerisinde olan bir takımız. Zamana ihtiyacımız var” diye konuştu.
Takımdan birçok oyuncunun başka kulüplere gittiğine dikkat çeken Karaman, şu açıklamayı yaptı: “Yeni oluşturduğumuz bir takım var ve bu takıma 13 yeni oyuncu katıldı. Önümüzdeki günlerde 3 veya 4 oyuncu daha katılacak. Sil baştan bir ekip oluşturduk. Hepsi ayrı ayrı takımlarda mücadele eden sporcular. Bunların kısa sürede takıma uyum sağlaması beklenemez. Kamp süresince yapacağımız maçlarda tüm oyuncularımı deneyerek performanslarını ölçeceğim.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap