SON DAKİKA



Haber > Spor > Tamer Kamışı Türkiye şampiyonu

Tamer Kamışı Türkiye şampiyonu

18 Ağustos 2023 Cuma - 15:28




Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Osman Bayrakdar Sezonu Grekoromen ve Serbest Stil Güreş Türkiye Şampiyonasına katılan Artvinli güreşçi Tamer Kamışı Türkiye şampiyonu oldu





KIRŞEHİR'DE düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Osman Bayrakdar Sezonu Grekoromen ve Serbest Stil Güreş Türkiye Birinciliği müsabakaları sona erdi. Kırşehir Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara 58 ilden 500 sporcu katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Kırşehir'in spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam edeceğini belirtti. Öte yandan Dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.
ŞAMPİYONA Artvin’i temsilen katılan  Tamer Kamışı 38 Kg’da Türkiye şampiyonu olarak Artvin’e büyük gurur yaşattı. Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada; “Kırşehir'de düzenlenen  Anadolu Yıldızlar Ligi Güreş Türkiye Şampiyonası'nda sporcumuz Tamer Bayram Kamışı 38 kg Türkiye Şampiyonu oldu.  Sporcumuzu ve antrenörlerimiz Tuncay Dayanç ve Cihan Kalender'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” denildi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap