SON DAKİKA



Haber > Spor > Tek çıkar yol galibiyet

Tek çıkar yol galibiyet

02 Ekim 2015 Cuma - 08:23




Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, “Bize güvenenlerin umutlarını sarsmamalıyız. Kazanmaktan başka çaremiz yok” diye konuştu.





Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Konyaspor karşısında kazanarak geçmişin kötü izlerini silip kendilerine yeni bir sayfa açacaklarını ifade etti. Artık hataya ve puan kaybına tahammülleri olmadığını futbolcularına anlatan Gürcü teknik adam, "Geldiğim ilk günden itibaren söyledim. Herkesi mutlu görmek istiyorum. Trabzonspor kulübü bütün imkanlarını bizlere açmış durumda. Bizden istenen ise burada mutlu bir şekilde çalışmamız ve camianın beklentilerine karşılık vermemiz” diye konuştu. “Torku Konyaspor maçıyla yeniden bir çıkış yakalayarak bize inananların ve güvenlerinin umutlarını sarsmamalıyız" diyen Şota Arveladze, şu görüşleri ortaya koydu: “Son iki maçta işler istediğimiz gibi gitmedi ancak bu duruma son vermek bizim elimizde. Trabzonspor ceketini üzerine geçiren herkes sahada her şeyini ortaya koymak zorunda. Bunu yaptığımız sürece önümüzde hiçbir engel duramaz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap