SON DAKİKA



Haber > Spor > TFF Başkanı Nihat Özdemir: "İndirim işine karışmayız"

TFF Başkanı Nihat Özdemir: "İndirim işine karışmayız"

08 Nisan 2020 Çarşamba - 10:49




TFF Başkanı Nihat Özdemir, gündemdeki kritik konularla ilgili konuştu.





Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir gündemdeki konularla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akşam'ın sorularını yanıtlayan Özdemir, diğer liglerde federasyonlarla koordineli bir şekilde yapılan sporcularla ücret indirimiyle ilgili olarak, "Her kulüp ücret konusunda kendi çözümünü üretecek. Kulüpler hangi futbolcuyla, hangi şartlarda anlaşmış, hangi sözleşmeleri yapmış ben bilmem ki. Her kulübün maddi durumu ve şartları farklı. Onlar kendisi değerlendirecek" dedi.

Bankalar ile kulüpler arasında yapılan anlaşmanın da kulüpleri ilgilendiren bir durum olduğunu söyleyen Özdemir, "Her kulüp kendi mali şartlarına göre bankalarla yeniden durum değerlendirmesi yapabilir" diye konuştu.

Özdemir, Finansal Fair Play ile ile ilgili ise şu ifadeleri kullandı: "Finansal Fair Play bize ait bir durum. Liglerin başlamasından sonra Milli Finansal Fair Play sistemini, kriterlerini zamanlama yönünden ve şartlar yönünden oturup yeniden konuşacağız."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap