SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Karadeniz’e konuştu: ''Herşey Gençler İçin''

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Karadeniz’e konuştu: ''Herşey Gençler İçin''

Karadeniz Özel

29 Haziran 2024 Cumartesi - 12:13








“Sayın bakanımız Osman Aşkın Bak’ın talimatları ile her ilçemizde ‘Yaza Hareketli Giriyoruz’ parolası ile inşallah bu yaz hareketli geçecek. Biz çocukların yazı dolu dolu ve verimli geçirsinler istiyoruz.”

TRABZON Valiliği himayelerinde, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Yaz Spor Okulları, “Yaza Hareketli Giriyoruz” sloganıyla kapılarını açıyor. Trabzon’daki 28 tesiste 5-18 yaş grubundaki çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve sporla tanışmalarını sağlamak amacıyla başlatılan ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda 31 branşta 204 uzman antrenör tarafından eğitim veriliyor.

ÇALIŞMALAR hakkında Karadeniz’e bilgiler veren Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Bütün ilçelerimizde yaz spor okulları devam ediyor. 31 branşta eğitimler yapılıyor. İlçe spor müdürlüklerimizin bünyesinde 204 antrenör eğitim veriyor. Olimpik havuzda her öğretmene en fazla 15 yüzücü düşüyor. Kaliteli bir eğitim olsun istiyoruz. Bütün kurslarımızı bu şekilde olacak. Nasıl olması gerekiyorsa o şekilde planlamamızı yapacağız” dedi.

ARICIOĞLU şöyle devam etti: “Biz İl Müdürlüğü olarak niteliği çok önemsiyoruz. Kaliteli bir eğitim vermek istiyoruz. Sayın bakanımız Osman Aşkın Bak’ın talimatları ile her ilçemizde ‘Yaza Hareketli Giriyoruz’ parolası ile inşallah bu yaz hareketli geçecek. Trabzon bir spor şehri. Burada ki tüm vatandaşlarımızdan istirhamım, bütün çocukların yaz spor okullarından yararlanmasını sağlasınlar. Biz çocukların yazı dolu dolu ve verimli geçirsinler istiyoruz.”



BÜTÜN EKİBİMİZLE SAHADAYIZ

ARICIOĞLU, “Biz il müdürlüğü olarak bütün ekibimizle birlikte sahadayız. Her gün sahada ne oluyor ne bitiyor velililerin talepleri nedir onlara bakıyoruz. Çocuklarımızın yanında engelli kardeşlerimize de hizmet veriyoruz. Biz kendi araçlarımızın ile bunları toplayarak gerekli eğitimleri vermek istiyoruz. Engelli kardeşlerimize, ‘Mutlu Çarşamba’ haftası etkinliği kapsamında eğitim veriyoruz. Yaz aylarında da belli günleri, belli saatleri bu kardeşlerimizin eğitimine ayırdık” dedi.



KAYITLARIN devam ettiğini söyleyen Lokman Arıcıoğlu, “İl ve İlçe Müdürlüklerimiz ve antrenörlerimiz ile iletişime geçsinler ve yaz spor okullarımıza katılsınlar. Biz mesela bazı yerlerde bazı yerlerde Büyükşehir Belediyemizle birlikte bu faaliyetleri sürdürüyoruz. İlçelerimizde Belediyeler, kamu kurum ve kuruşları ile il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerimiz ile koordineli şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizimle iletişime geçsinler, geri kalanı biz hallederiz” diye konuştu.



5 BİNİN ÜZERİNDE SPORCU VAR

ARICIOĞLU son olarak, “Bayram dönüşü spor okullarına başladık. 5 binin üzerinde sporcumuz var. Ve bu sayı her geçen gün artıyor. Bakanlığımız bu sayıları takip ediyor. Kayıtlarımız devam ediyor. Aileler müracaatlarını erkenden yapsınlar. 5 tane kapalı yüzme havuzumuz var. Portatif havuzlarımız da mevcut. Portatif havuzlarımız Beşikdüzü’nde, Akçaabat’ta, Arsin’de, Beşirli’de var. Bu portatif havuzların da yoğun şekilde kullanılmasını istiyoruz. Eğitimlerimizin tamamı ücretsizdir” dedi.

İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap