SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'da kriz kapıda

Trabzon'da kriz kapıda

08 Mart 2015 Pazar - 10:36




Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nden elenen, Süper Lig’de de şampiyonluk yarışının dışında kalan Trabzonspor’da ekonomik kriz tavan yaptı.





Trabzonspor’u zor günler bekliyor. Sezona üç kulvarda iddialı başlayan ve transferlere milyon liralar harcayan Karadeniz ekibinde yapılan yatırımın karşılığının şu ana kadar alınamaması işleri zora soktu. Takımın özellikle Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nden elenmesi Bordo-Mavili kulübe ekonomik anlamda büyük darbe vurdu. Önümüzdeki dönemde hem kredi borçları hem de yüklü miktarda futbolcu ödemeleriyle karşı karşıya kalacak olan Trabzonspor’un kasasında şu anda nakit sıkıntısı yaşandığı ileri sürüldü. Yönetimin bu nedenle kara kara düşündüğü ortaya çıktı. Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, ekibine “Sorun yok, siz rahat olun” dediği belirtildi. Bordo-Mavili kulübü bu ay içerisinde 7 milyon TL’yi bulan futbolcu ödemelerinin beklediği öğrenilirken para bulunamaması halinde sıkıntının büyüyeceği kaydedildi. Bu konuda rahatsız olan yöneticilerin sıkıntının çözülmemesi halinde genel kurulu gündeme getirecekleri ve başkan Hacıosmanoğlu’nun karşısına dikilecekleri iddia edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap