SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor kupa randevusunda

Trabzonspor kupa randevusunda

10 Şubat 2015 Salı - 09:41




Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Trabzonspor sahasında M. Sivasspor'u konuk edecek.





Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Trabzonspor ile Sivasspor karşı karşıya gelecek. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak mücadele, 20.30'da başlayacak. Mete Kalkavan'ın yöneteceği mücadele A Haber'den naklen yayınlanacak.

TRABZONSPOR'DA 5 SAKAT BİRDEN

Bordo-Mavililerde zorlu karşılaşma öncesi Onur  Kıvrak, Bosingwa, Waris, Yusuf Erdoğan ve Belkalem'in sakatlıkları bulunuyor. Fenerbahçe maçında tekrar sahalara dönen Belkalem'in arka adalesindeki sakatlığının nüksettiği ve yapılacak kontrollere göre durumunun belli olacağı bildirildi. Yusuf Erdoğan'ın da Sarı-Lacivertli takım ile oynanılan maçta sakatlandığı öğrenildi.

TRABZONSPOR'UN KUPADA YENİLGİSİ YOK

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nu 12 puanla lider olarak bitiren Trabzonspor, bu sezon kupada kaybetmedi. Bordo-Mavililer, Keçiörengücü, Manisaspor ve Akhisar Belediyespor'un bulunduğu grupta 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Trabzonspor, 23 Ocak'ta Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Medicana Sivasspor ile oynadığı lig maçını 3-1 kazanmıştı.


SERGEN YALÇIN'LA SİVASSPOR YÜKSELİŞTE

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın göreve gelmesinin ardından ligde oynadığı son 5 maçta Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor ve Akhisar Belediyespor'u yenen Sivasspor, Kasımpaşa ile berabere kaldı, Trabzonspor'a ise mağlup oldu. Yalçın yönetiminde son 5 maçta 10 puan toplayan ve puanını 20'ye çıkaran Kırmızı-Beyazlı ekip, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla taraftarını sevindirdi.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR

Hakan Arıkan, Salih Dursun, Aykut Demir, Carl Medjani, İshak Doğan, Kevin Constant, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz, Erkan Zengin ve Oscar Cardozo


SİVASSPOR

Korcan, Cicinho, Ümit Korkmaz, Manuel Da Costa, Ziya, Adem, Mehdi Taouil, Burhan Eşer, Aatif Chahechouhe, İbrahim Akın ve Michael Eneramo

SAAT: 20.30

STAT: H.AVNİ Aker

HAKEM: METE KALKAVAN


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap