SON DAKİKA



Haber > Spor > ‘Trabzonspor’un geleceği’ olarak gösterilen 1461 düşme potasına girdi

‘Trabzonspor’un geleceği’ olarak gösterilen 1461 düşme potasına girdi

23 Nisan 2019 Salı - 11:31




Vah pilot vah!





Geçmiş yıllarda bordo-mavili takımın gözbebeği olan 1461 Trabzon’a bir haller oldu. Sezon başında kötü bir yönetime teslim edilen ‘Pilot’ bunun sancılarını çekmeye devam ediyor. 1461 Trabzon bitime 2 hafta kala düşme korkusunu iyice ensesinde hissetmeye başladı

Atalarımız, “Her işi ehline teslim edeceksin. Aksi halde bunun acısını büyük yaşarsın” der. İşte 1461 Trabzon da böyle bir durum da. Geçmiş yıllarda, A Takıma verdiği oyuncularla adından sıkça söz ettiren ve Türkiye’de birçok kulübün imrenerek baktığı ‘Pilot’ bu sezon içler acısı bir durum yaşıyor. 3. Lig 3. grupta yer alan 1461 Trabzon, son oynadığı maçta İstanbul Bağcılar’a 2-1 kaybedip düşme korkusunu iyice hissetmeye başladı. Bitime 2 hafta kala 36 puanla 13’üncü sırada yer alan Pilot, eğer kalan maçlarını iyi değerlendiremezse Bölgesel Amatör kümenin yolunu tutacak.

Peki, geçmiş yıllarda rakiplerinin korkulu rüyası olan 1461 Trabzon bu hallere nasıl düştü? Cevabı ise bordo-mavili renklere gönül verenler şöyle açıklıyor: Ahmet Ağaoğlu, Pilot’un başkanlığını ehil olmayan bir isme verdi. Kendine hayrı olmayan bu adamın takıma nasıl yararı olurdu ki? İşte sonuç ortada. Takım küme düşmemeye oynuyor. Mehmet Birinci hoca elinden geleni yapmaya çalışıyor ancak o da yeterli değil. Çünkü sezon başındaki yanlış yapılanma işleri düzeltmesine engel.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap