SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > 10 numara istiyorum

10 numara istiyorum

Karadeniz Özel

13 Ağustos 2019 Salı - 11:30




Yönetim, 3’üncü bir golcü için arayışlarını sürdürüyor ancak Ünal hoca sürpriz bir talepte bulundu





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // Bordo-Mavili kulislerde şimdi bu iddia dilden dile dolaşıyor. Kulübe yakın isimlere göre, teknik direktör Ünal Karaman, yönetimle yaptığı özel görüşmede 10 numara istedi. Karaman’ın, “Takımın hücum gücüne katkı yapacak, skor üretebilecek bir isim gerekli. Yusuf Yazıcı’nın yerini doldurmamız şart” dediği öğrenildi

AKILLARDA PRAG MAÇI VAR

TRABZONSPOR’DA gözler Sparta Prag ile oynanacak karşılaşmada. Yönetik, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar dört gözle 15 Ağustos Perşembe gününü bekliyor. Hedef, Çekleri eleyip Play-Off turuna yükselmek. Camia tamamen maça odaklanmışken yönetim de 3’üncü bir golcünün transferini bitirmek için yoğun bir uğraş içinde. Ancak kulislerdeki bir iddia, teknik direktör Ünal Karaman’ın farklı bir bölgeye takviye istediği yönünde.




YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

YÖNETİME yakın isimlerin iddiasına göre, önceki gün yönetimle görüşen teknik direktör Ünal Karaman, takıma 10 numara alınmasını istedi. Tecrübeli çalıştırıcının, “Forvet arkasında takımın hücum gücünü artıracak, skor üretebilecek bir isim gerekli. Geçtiğimiz yıl bunu Yusuf Yazıcı yapıyordu ancak şimdi o yok. Bu boşluğu doldurmalıyız. Aksi halde sıkıntı çekeriz” dediği öne sürüldü. Bu gelişme üzerine yönetimin arayışlara geçtiği ifade edildi.
 
Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap