SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir ve Yusuf neden ilk 11'de oynamadı?

Abdülkadir ve Yusuf neden ilk 11'de oynamadı?

13 Haziran 2019 Perşembe - 09:17




Biz de bu çok merak edilen soruyu futbolun ustalarına sorduk. Çok çarpıcı yanıtlar. İşte ustaların o görüşleri





Karadeniz Gazete / Özel // Şenol Güneş’in A Milli Takım’ın başına gelmesiyle takımda milli ruh geri döndü.

Artık Milli Takımı büyük bir keyifle izliyoruz. O oynamış bu oynamış önemli değil. Yusuf ve Abdülkadir de zamanla ilk 11’in vaz geçilmezi olacaktır. Bakarsınız Andorra ve Moldova maçlarında ikisi de ilk 11’de sahaya çıkar. Sabırlı olmamız şart.

SADİ TEKELİOĞLU:

Yusuf’un 11’de oynaması gerekirdi

Şenol Güneş elindeki malzemeyle en iyi 11’i sahaya sürdü. Bence bir sıkıntı yoktu ancak bana göre Yusuf Yazıcı İzlanda karşısında ilk 11’de olabilirdi. Çok formda ve etkili oynuyor. Abdülkadir Ömür’ün hamle oyuncusu olarak girmesi çok normal. Ben de olsam öyle yapardım. Ancak Yusuf tercihi tartışılır. İlk 11’de olabilirdi.

KEMAL SERDAR:


Yusuf Avrupa’nın konuştuğu bir isim

Fransa'yı yenmişiz. Moralliyiz ancak pasaport kontrolünden rezillikler yaşanmış. Bu belli ki oyuncularımız bir hayli yıpratmış. Fizik gücü ile oynayan İzlanda bunu iyi kullandı. Şenol hocanın ilk 11’i normaldi ancak Yusuf ilk 11 olabilirdi. Oyuna girmesiyle takımın şekli değişti. Avrupa Yusuf’u konuşuyorsa Milli Takım’da da direkt oynamalı.

CENGİZ AKÇAY

Şenol hocanın bir sistemi yok!

Şenol hocanın İzlanda karşısında bir oyun planı yoktu. Böyle bir anlayış içindeki takımda, o oynamış bu oynamış fark etmez. Yusuf ve Abdülkadir girdikten sonra da bir şey değişmedi. Ne bir kenar ortası yapabildik. Ne de doğru dürüst  pas yapabildik. Ben Abdülkadir’i çok beğenen birisiyim. Ama o da bu sistemsizlikte kayboldu gitti. 

ERMAN ÖZGÜR

Hamle geç yapıldı

İzlanda maçında ilk gol geldikten sonra ikinci gol geliyorum derken hepimiz hamle bekledik. Ama bu hamleyi Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı üzerinden değerlendirmek olmaz. Bir hamle gerekiyordu. Ben Emre yada Yusuf, Abdülkadir hamlesi bekledim ama geç kalındı.

SERKAN REÇBER:


Yusuf ve Abdülkadir hamlesi geç oldu

BU mağlubiyet eksik kurgulanmış bir oyunun karşılığı. Ozan ve Hakan beklentilerin çok altında kaldı. Bana göre Yusuf ve Abdülkadir hamleleri geç oldu. Ya da şöyle diyelim, Yusuf ilk 11’de başlayabilir oyunun gidişatına göre de Abdülkadir fazla beklenmeden oyuna alınabilirdi. Yusuf girdi, oyunu zorladı. Abdülkadir sürekli ileriyi düşündü. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap