SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı 'Alman makineli tüfeği'ni buldu! 29 maçta 16 gol 11 asist

Abdullah Avcı 'Alman makineli tüfeği'ni buldu! 29 maçta 16 gol 11 asist

24 Nisan 2024 Çarşamba - 09:54




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı aradığı 'skor makinesi'ni buldu. 2. Bundesliga takımı FC St. Pauli'nin 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Marcel Hartel...





Sezon sonunda Inter'den ayrılacak Alexis Sanchez'i takımına "beyin" olarak düşünen Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'nın bir hayali daha var... Marko Reus'un olmayacağını anladığı günden bu yana orta sahada eksik olan dinamizmi getirecek bir oyuncu arayan başarılı teknik adam, St.Pauli'den Marcel Hartel'i izliyor. İstiyor... hatta 29 maçta 16 gol ve 11 asistle Almanya II. Ligi'ni yıkıp geçen 28'lik Alman panzeri için adeta çıldırıyor.

DÜŞÜK MAAŞI BÜYÜK AVANTAJ

Tam bir skor makinesi olan Hartel'in St. Pauli'de aldığı 300 bin euro'luk maaş ise Trabzonspor için adeta devasa bir avantaj. Çünkü bordo-mavililer temas kurdukları Hartel'in menajerine "1.5 milyon euro'ya çıkabiliriz" dedi.

NANDEZ TRANSFERİ YATINCA ROTA HARTEL'E DÖNDÜ


Cagliari'de oynayan Nahitan Nandez'in menajerinin istediği rakamın (4.5 milyon euro) 3'te 1'i. Nandez, Avcı ile görüşmesine Torreira ve Muslera'dan bilgi alacağını söylemesine rağmen ortada Benzema'nın takımı Al-Ittihad'ın olması Avcı'yı Hartel'e dönmeye itti.

KARİYERİNDE BİR TÜRLÜ PATLAMA YAPAMADI

Hartel konusunda Trabzonspor'un bir başka avantajı ise 28 yaşındaki oyuncunu kariyerine Bundesliga olmasına rağmen pek de başarılı bir geçmişinin olmaması.

Hartel kısa süre önce St.Pauli ile sözleşme yenileme konusunda şu ifadeleri kullanmıştı:

* Burada kendimi çok rahat hissettiğimi ve iyi bir itibara sahip olduğumu hiçbir zaman gizlemedim. Bunun iyi bir sözleşme almama yeterli olup olmadığını göreceğiz.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN


Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap