SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan flaş açıklama! ''İsmail'e teşekkür ederim''

Abdullah Avcı'dan flaş açıklama! ''İsmail'e teşekkür ederim''

23 Eylül 2021 Perşembe - 20:01




Süper Lig’in 6.haftasında Trabzonspor deplasmanda Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.





Bordo mavililer ligin 6.haftasında Konyaspor’a konuk oldu. Karşılaşma sonrası Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şu ifadelere yer verdi:

’Maçta çok karmakarışık işler de var. Konya Stadı’nın tesisi için emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu oyun düzgün zeminle oynanan oyun. Bizim stadımız da böyle. Oyun, evet başlanabilecek en güzel senaryo ile başladı. 5. dakika 2-0 öne geçebileceğimiz bir durum var aslında. Zemin iyi, organizasyonlar iyi ikinciyi kaçırdık. 5. dakikada hayal etmediğim kırmızı kartla karşılaşıyorsun. Antrenmanlarda bütün hafta boyunca rakibi bir eksik yakalayabilmek adına çalıştık. Şimdi biz bir eksik düştük. Bu sefer 90 dakika 10 kişi oynuyorsun. Rakip iyi bir takım. Stoper değiştirmek istemedim Berat’ı oraya çektik. Kenar ortalarını en iyi karşılayacak stoperin atıldı, kenar orta ile golü buldu. Devrede bir hamle yaptık. Ondan sonraki süreçte başlar başlamaz golü yedik. Sonrasında çok kafamında almadığı gel gitlerin yaşandığı durumu yaşadık. Uğurcan devreye girdi kurtardığı pozisyonlar var. Hem topa sahip olduk, hem kaçırdık hemde yakaladığımız var. 2-2’den sonra yüzde 100 kaçırdığımız durum var. Maçtan son anda İsmail’in oynayacağı belli oldu. Tebrik ediyorum. Ona teşekkür ediyorum. Çok iyi çalışıyor. Çalışmanın karşılığını bu performansıyla göstermiş oldu. Uğurcan devreye girdi, milli takımımızın kalecisi. Dönem dönem oyuncularımız büyük takım reaksiyonu verdiler. Bu süre, bu kadar 90 dakika 10 kişi oynayıp 1 puanla dönmek önemli. 21 sene sonra 21 maç deplasmanda kaybetmedik. Tarihte ufak bir hikaye olarak kalır. Genelinde memnunuz. 3 günde maç oynuyoruz. 4 gün sonrasına en iyi şekilde zihinsel ve fiziksel dinlenip 3 puan değerinde kazanç görüyoruz. Bu oyunun içinde olan şeyler bunlar.

Beğendim
7
Sevdim
1
Beğenmedim
7
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap