SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan kaleci talebi! İşte listedeki 3 isim

Abdullah Avcı'dan kaleci talebi! İşte listedeki 3 isim

22 Haziran 2022 Çarşamba - 17:43




Spor Toto Süper Lig'in son şampiypnu Trabzonspor, yeni sezonda da mutlu sona ulaşmak istiyor. Bordo-mavililerde Abdullah Avcı'nın gündeminde kaleci transferi var. Erce'nin kiralık olarak gideceği öğrenilirken buna göre gündeme 3 kaleci geldi. Avcı'nın özellikle kaleci konusunda transferinde kampa kadara bitmesini istediği öğrenildi. İşte o adaylar...





Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporuyla transfer izni verilen Erce Kardeşler ve Arda Akbulut'un ayrılması halinde alınacak kaleciler belirlendi.

Trabzonspor, bu doğrultuda Göztepe'nin file bekçisi İrfan Can Eğribayat, Samsunspor'un kalecisi Nurullah Aslan ve Çaykur Rizespor'un kalecisi Tarık Çetin'i gündemine almış durumda.

Bu oyuncular için kulüpleriyle görüşmelerin başladığı belirtiliyor.

Bordo-mavili takımın transfer listesinde yer alan Göztepe'nin file bekçisi İrfan Can Eğribayat, tatilini Trabzonsporlu Berat Özdemir ve kaleci Muhammet Taha Tepe ile yapıyor.

Berat ve Muhammet Taha'nın İrfan'a bilgiler verdiği dile getiriliyor.

İRFAN CAN EĞRİBAYAT KİMDİR?

Kaleci mevkinde forma giyen İrfan Can Eğribayat 30 Haziran 1998 tarihinde Adana'da dünyaya geldi.

Adanaspor altyapısında futbola başlayan oyuncu daha sonra A takıma yükselme başarısı gösterdi.

2017 yılında Adanaspor ile profesyonel sözleşme imzaladı. Adanaspor'da şimdiye kadar 69 maçta görev aldı, bu maçların 54'ünde mücadeleye ilk 11'de başladı.


21 Yaş Altı Milli Takımı'nda da forma giyen genç kaleci 2020 yılı yaz transfer sezonunda Göztepe'ye transfer oldu.

NURULLAH ASLAN KİMDİR?

1997 doğumlu 2.02 boyundaki Nurullah Aslan, aslen Termeli olan Samsunspor'un eski kalecisi ve 68 Aksarayspor'da kaleci antrenörlüğü yaparken 2014 yılında vefat eden Abdullah Aslan'ın oğlu.

Stoper olarak başladığı futbolculuk kariyerinde takımının 10 kişi kalmasından sonra mecburen kaleye geçen ve daha sonra kariyerine kaleci olarak devam eden Nurullah, 2018-19 sezonunun devre arasında Erbaaspor'dan Samsunspor'a transfer oldu.

TARIK ÇETİN KİMDİR?

Tarık Çetin 8 Ocak 1997 doğumludur. Çaykur Rizespor takımında kaleci pozisyonunda görev yapan Türk futbolcudur.

Profesyonel kariyerine 2017 yılında Fenerbahçe kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Karagümrük ve Çaykur Rizespor kulüplerinde oynadı.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap