SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspo'da Batshuayi harekatı!

Trabzonspo'da Batshuayi harekatı!

22 Mayıs 2021 Cumartesi - 14:55




Parma'da forma giyen Danimarkalı forvet Andreas Cornelius’tan yanıt bekleyen Trabzonspor’da farklı bir golcünün adı ortaya atıldı.





Teknik ekibi yakın bir isim, Abdullah Avcı’nın gönlündeki forvetin Michy Batshuayi olduğunu öne sürdü. Aynı kişinin iddiasına göre, Avcı, bonservisi Chelsea’da olan ve bu sezonu kiralık olarak Crystal Palace'ta geçiren Michy Batshuayi’yi çok istiyor. Hatta yönetime bu konuda bir hayli baskı yapıyor. Eğer Batshuayi transferi gerçekleşirse, bordo-mavililer, diğer isimlerden vaz geçecek. Transferin detaylarıyla ilgili de bilgiler veren haber kaynağımız, “Trabzonspor, bonservisi Chelsea’da olan Michy Batshuayi için İngiliz kulübüne 1 yıllık kiralama teklifi yaptı. Zaten 2022 yılında Batshuayi’nin Chelsea ile sözleşmesi bitiyor. Belçikalı oyuncu tıpkı Sörloth gibi iyi bi sezon geçirirse, 3-1 yıllık sözleşme yapılacak. Kendisine de Trabzonspor’daki en yüksek maaş olan 1 milyon 750 bin Euro verilecek” iddiasında bulundu.

Bu sezon Crystal Palace'ta toplam 20 maça çıkan 27 yaşındaki forvet Michy Batshuayi 2 gol attı 2 de asit yaptı. Tecrübeli oyuncu Belçika Milli Takımı’nda da 33 kez oynadı, 22 kez ağları havalandırdı.

MİCHY BATSHUAYİ

Yaş:  27
Boy: 1,84 m
Uyruk: Belcika /Kongo
Mevki: Forvet
Ayak: Sağ
Kulübü:C.Palace
Söz. Bit. Tarihi: 2021

Beğendim
6
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap