SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu’ndan sürpriz lig tescili önerisi

Ağaoğlu’ndan sürpriz lig tescili önerisi

24 Mayıs 2020 Pazar - 11:46




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF ile Kulüpler Birliği ile yapılan toplantıda, ligler başladığında eğer koronavirüs krizi yaşanır ve ligler hükümet tarafından iptal edilme kararı çıkarsa ligin şu anki haliyle tescil edilmesini istedi.





Toplantıya katılan Abdürrahim Albayrak bunun söz konusu olmadığını söyledi. Nihat Özdemir ise “ligleri durdurmak şu anda planlarımız arasında değil” diyerek bu konuyu gündeme getirmedi.

AĞAOĞLU’NA GÖRE GETİRDİKLERİ SİSTEM DEVAM ETMELİ

İstanbul takımları transfer için Avrupa takımların kapısını çalarken, Avrupa takımları ise “alın oyuncumuzu eğitin” diyerek Trabzonspor’un kapısını çalıyor… bordo-mavili ekibin yetiştiriciliği Avrupa’da ciddi ciddi gündeme gelirken alt yapıdan çıkan Yusuf, Uğurcan, Abdülkadir’in yanı sıra Sörloth ve Ekuban’ın gösterdiği performanslarda dikkat çekiyor.

istenmeyen Sörloth ile unutulan Ekuban’dan çıkan cevher Trabzonspor’u Avrupa piyasasında sadece yetiştirici değil ayrıca sönmüş oyuncuları da yeniden parlatıcı olarak öne çıkarmış durumda. Başkan Ahmet Ağaoğlu ise bu durumdan çok memnun.

Başkan’a göre bu ilerleyen yıllara aynı şekilde tesir etmeli. Bu yüzden kendileri gitse bile gelecek yönetim bu sistemden asla vazgeçmemeli.


Beğendim
8
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap