SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Alexander Sörloth kendine hayran bıraktı! Monaco'dan sonra bir takım daha!

Alexander Sörloth kendine hayran bıraktı! Monaco'dan sonra bir takım daha!

24 Şubat 2020 Pazartesi - 16:55




Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth için Monaco'dan sonra İtalya'dan bir takımın daha devreye girdiği öğrenildi.





Alexander Sörloth performansıyla transfer yapacak takımların gözdesi durumunda. Sadece Trabzonspor’da değil Alexander Sörloth attığı gollerle de Avrupa’nın gündeminde yer almaya devam ediyor... kısa bir süre önce Fransa’nın Monaco takımı Trabzonspor’un elinde bulunan Norveçli golcünün 6 milyon Euro’luk satın alma hakkı için 15 milyon Euro teklif etmişti. Beşiktaş derbisinde Alexander Sörloth’u İtalya’dan bir takımın takip altına aldığı bu takımın Norveçli golcünün menajeriyle temas kurarak bilgi aldığı gelen bilgiler arasında.
Alexander Sörloth’un ise menajerine Trabzonspor’da şampiyonluk yaşadıktan sonra Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediğini, şimdilik bundan önce herhangi bir düşüncesinin olmadığını söylediği bildirildi.

Trabzonspor, Crystal Palace'dan kiraladığı Alexander Sörloth'un bonservsini 2 sene içinde alma hakkı var. Alexander Sörloth bu sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 34 maçta 24 gol atıp, 6 asist gerçekleştirdi.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap