SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Altın çocuğa kiralık önerisi!

Altın çocuğa kiralık önerisi!

Karadeniz Özel

12 Ağustos 2019 Pazartesi - 11:48




Bordo-Mavili kurmaylar, Sırplar’ın ‘Altın Çocuk’ yakıştırması yaptığı 20 yaşındaki Joveljic için Frankfurt’a kiralama önerisi sundu. Alman ekibi teklifi değerlendiriyor. Olumlu görüş çıkması halinde Dejan Joveljic imza için Trabzon’a çağrılacak..





3’ÜNCÜ FORVET KİM OLACAK?

EKUBAN ve Sörloth’un yanına 3’üncü bir forvet daha almak için transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, Oumar Niasse isminde karar kılmıştı. Everton’da gözden çıkarılan ve kadroya alınmayan Niasse, Fırtına’dan gelen teklife ‘evet’ dedi. Ancak Everton’dan bonservisinin alınması şartını koştu. Senegalli golcüyle pazarlıkların sürdüğü şu günlerde bir isim daha gündeme geldi. Bu oyuncu Eintracht Frankfurt’un 20 yaşındaki genç yıldızı Dejan Joveljic.

JOAO FELİX’E BENZETİLIYOR




ALMAN ekibi, sezon başında Kızılyıldız’dan transfer ettiği ve 5 yıllık sözleşme yaptığı Dejan Joveljic’i tecrübe kazanması için kiralamak istiyor. Frankfurt’a bu konuda ilk teklifin Trabzonspor’dan geldiği öğrenildi. Menajerler aracılığıyla Frankfurt’ta teklif sunan Bordo-Mavili kurmayların, “Bir sezon bizde kalsın. Sezon sonunda geri alırsınız” dediği kaydedildi. Stil olarak Atletico Madrid’in 126 milyon euro ödeyerek aldığı Joao Felix’e benzeyen Joveljic 1.82 boyurda.

20 yaşında olan Dejan Joveljic, geçen sezon Kızılyıldız ile çıktığı 28 maçta 14 gol, 2 asist ile oynadı.




Adı: Dejan Joveljic
Yaş: 20
Boyu: 1,82 m
Doğduğu il: Bosna-Hersek
Uyruğu:  Sirbistan



Mevki: Santrafor

Karadeniz Özel // Osman BAŞKIR // 
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap