SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ankara'da Sturridge seferberliği

Ankara'da Sturridge seferberliği

20 Kasım 2019 Çarşamba - 10:04




Teknik ekibin, özel izin verdiği İngiliz yıldız, dün geldi, ayağının tozuyla idmana çıktı. Performansıyla ‘Hazırım’ mesajı verdi. Yıldız Oyuncuyu görmek için sabırsızlanan başkentteki Trabzonsporlu taraftarların, Ankaragücü maçı için özel hazırlık yaptığı öğrenildi.





FIRTINA’NIN, Daniel Sturridge hasreti dün sona erdi. Teknik ekipten aldığı özel izin nedeniyle çalışmalara 2 gün geç katılan İngiliz yıldız, dünkü çalışmada yer aldı. Son derece moralli olduğu gözlemlenen Sturridge’in istekli tavırları dikkat çekerken, yıldız oyuncu hocası Ünal Karaman’a ‘Hazırım. Benim yerimi ayır’ der gibiydi. Bordo-Mavili formayla toplam 7 karşılaşmaya çıkan Sturridge, 2 gol attı, 2 de asist yaptı. Bu arada başkentteki futbolseverleri Daniel Sturridge heyecanı sardı. Yıldız oyuncuyu izlemek için yalnızca Trabzonsporlu taraftarların değil, farklı takımlardan futbolseverlerin de cumartesi günü Eryaman Stadı’nda olacağı öğrenildi.
 
Beğendim
7
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap