SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Barcelona resmi hesaptan Abdülkadir'i paylaştı

Barcelona resmi hesaptan Abdülkadir'i paylaştı

14 Nisan 2019 Pazar - 20:35




Katalan ekibi, resmi Türkçe twitter hesabından, “Abdülkadir Ömür’ün Bursaspor’a attığı bu gol, Leo Messi’nin hangi golüne benziyor?” diye sordu. .





Süper Lig'de Bursaspor'u deplasmanda 1-0 yenen Trabzonspor'da maça Abdülkadir Ömür'ün attığı gol damga vurdu. 2. yarıda oyuna dahil olan genç yıldızın ceza sahası dışından topu köşeye gönderdiği enfes plasesi, İspanya'da da yankı buldu. 

Barcelona'nın resmi Türkçe twitter hesabı yaptığı paylaşımla Abdülkadir'i Messi'ye benzetti. Trabzonspor'un Abdülkadir'in golüyle ilgili yaptığı paylaşımı alıntılayan hesap takipçilerine, "Eğer izleme şansınız olduysa Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür'ün Bursaspor'a attığı bu gol, Leo Messi'nin hangi golüne benziyor?" sorusunu yöneltti. Eski Trabzonlu Zokora, twitter'da, 'Türk Messi waooow süper gol' yazdı. Bir taraftar ise, 'Yarınki Huesca deplasmanında başarılar Abduşş' diyerek Messi göndermesi yaptı

İNANCIN ESERİ




Topuğundaki sakatlığı atlattıktan sonra iki maçta 1 gol, 1 asistle muhteşem bir geri dönüş yapan Abdülkadir Ömür, Fotomaç'a konuştu. Genç yıldız, başarının tüm takımın olduğunu vurguladı: "Takım arkadaşlarım ve hocam bana hep inandı. Onların desteği bana sahada güven verdi. Şu an tek hedefimiz var, o da daha üst sıralara tırmanmak. Benim bireysel performansımdan çok buna odaklanmış durumdayız. Gerçekten çok fazla çalışıyoruz. Başarılı olmayı ve daha güzel şeyleri yapmayı istiyoruz. Umarım bu çalışmalarımızın karşılığını da alırız."

Abdülkadir Ömür'ün Süper Lig'de attığı son 4 golün 3'ü ceza sahası dışından geldi.
Genç yıldız bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 3 gol, 7 asist ile 10 gole katkı yaptı..
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap