SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Beşiktaş, Trabzonspor maçı için itiraza gidiyor

Beşiktaş, Trabzonspor maçı için itiraza gidiyor

24 Şubat 2020 Pazartesi - 19:24




Fanatik'in haberine göre Beşiktaş yöneticileri, Trabzonspor’dan yedikleri golde, Fırat Aydınus’un VAR’a gitmemesinden ötürü oynanan müsabakayı TFF’ye itiraz edecek.





Beşiktaş yöneticileri, geçtiğimiz günlerde oynanıp 2-2 biten Trabzonspor maçı için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“ATANIMIZLA TUTANIMIZ İYİ OLMALI”

Siyah-beyazlı yöneticiler kendi aralarında yaptığı toplantıda oynanan futbola tam puan verdi. Beşiktaşlı yöneticililer toplantıda, “Büyük takım dediğinin atanıyla tutanı çok iyi olacak. Yaz transfer döneminde ilk işimiz iyi bir kaleci ve skorer bir santrfor bulmak. Sergen hoca takımı çok iyi bir noktaya getirdi. Bizim takımımızla gurur duymamız lazım. Elimizden geleni yaptık ama Uğurcan’ı geçemedik.” ifadelerini kullandı.



“UĞURCAN KURTARDI”

Şampiyonluk yarışında son dakikalarda yediği golle ağır yara yalan Beşiktaş’ta büyük hayal kırıklığı yaşanıyor. Kara Kartal’da yöneticiler maçın kritiğini yaptığı toplantıda, Trabzonspor’u değil kaleci Uğurcan Çakır’ı yenemediklerini söyledi. Yöneticiler kritik zirvede, “O gün oynadığımız futbol bizi çok iyi noktalara getirecek. Beşiktaş en iyi futbolunu oynadı fakat kaleci Uğurcan’ın yaptığı inanılmaz kurtarışlar, Trabzonspor’u yenilgiden kurtardı.” ifadelerini kullandı

İTİRAZA GİDİLECEK

Fanatik'in haberine göre Beşiktaş yöneticileri, kritik zirvede bir karar aldı. Yöneticiler, Trabzonspor’un karşılaşmadaki ilk golünde Atiba’ya faul olduğu yönünde bir karar alarak TFF ve MHK’ye itirazda bulunacak. Fırat Aydınus’un, Sörloth’un golünden sonra VAR’a gitmemesini eleştiren siyah-beyazlılar, itiraz konusunda hemfikir.

Beğendim
22
Sevdim
51
Beğenmedim
18
Üzgün
0
İnanılmaz
6

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap