SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bordo mavili taraftarlardan Ağaoğlu'na transfer tepkisi

Bordo mavili taraftarlardan Ağaoğlu'na transfer tepkisi

22 Ocak 2021 Cuma - 09:20




Trabzonspor'da taraftarları eksik bölgeler için oyuncu alınmamasını sert bir dille eleştirdi.





Gençlerbirliği maçı ile sezonun ilk yarısını tamamlayacak olan Trabzonspor'da kış transfer döneminde şu ana kadar sadece Berat Özdemir'e imza attırılmıştı. 2.5 milyon euro ödenecek genç futbolcunun ardından adeta kontak kapatan bordo mavililer Plaza'yı elinden çıkaramazken Diabate'nin de yarı maaşını ödemeyi kabul ederek Göztepe ile anlaşmaya vardı. Yaz transferlerinin sancılarını çekmeye devam eden yönetimin ilgilendiği oyuncular da farklı adreslere gitmeye başladı. Ahmed Kutucu Heracles'e kiralandı. Daha önce alınmayan Halil Dervişoğlu Galatasaray yolunda. Papu Gomez için birçok takım devrede. Enzo Perez ise kulübünde kalmaya çok yakın. Taraftar ise eksiklerin olduğu bir dönemde bu kadar sessiz kalınmasına tepki gösterdi.

Sosyal medya yıkıldı!

Dün akşam saatlerinde Twitter üzerinden başlatılan organizasyonda #SabırKAPandıAğaoğlu etiketi Türkiye gündemine oturdu. Binlerce taraftar yapılmayan transferler için takımı bugünlere getiren ve üst sıralara oynatan Abdullah Avcı'nın emeklerine karşılık verlmesi gerektiğini ifade ederek rakiplerinden çok geride kalabileceklerini belirtti. Ankara deplasmanından sonra önce Başakşehir ile Süper Kupa finaline çıkacak olan Fırtına, hafta sonu da Beşiktaş ile Vodafone Park'ta karşılaşacak.

Beğendim
5
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap