SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Burak Yılmaz'dan Ömür'e çağrı!''Lille'e gel''

Burak Yılmaz'dan Ömür'e çağrı!''Lille'e gel''

15 Nisan 2021 Perşembe - 12:18




Milli futbolcu Burak Yılmaz, çok iyi bir yıl geçirdiğini ve şampiyon olmak istediklerini vurgulayan golcü futbolcu, milli yıldızlar Dorukhan Toköz ile Abdülkadir Ömür'e de Lille'e gelmeleri yönünde çağrıda bulundu.





Milli futbolcu Burak Yılmaz, Fransız ekibi Lille'de gösterdiği performans ve attığı gollerle adından sıkça söz ettiren milli futbolcumuz Burak Yılmaz, Fransoz basınına açıklamalarda bulundu.

Öncelikle Lille'deki performansını değerlendiren Burak, "Sportif ve kişisel açıdan, çok iyi bir yıl geçiriyorum. Bir buçuk ay benim açımdam oldukça zor geçti. Sonrasındaki adaptasyon sürecim iyi geçti. Takıma ve lige alıştım. Futbolun dili evrenseldir" ifadelerini kullandı.

"Neden Avrupa'ya gitmiyorsun?"

Türkiye'de oynarken Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklifler aldığını belirten golcü futbolcu, "Büyük Avrupa kulüplerinden teklifler aldım ama Türkiye'de kalmaya karar verdim. Galatasaray 'da oynarken Wesley Sneijder, bana neden Avrupa'da ya da yurdışında oynamadığımı sordu. Bunun üzerine ben de bu duyguları hissetmek istedim" diye konuştu.

İki Türk yıldızı gel çağrısı

Burak Yılmaz, "Türkiye'de hangi futbolcuları getirmek isterdin?" şeklindeki soruya, Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Ömür'ün gelmesini isterdim. Özellikle Dorukhan'ın sezon sonu sözleşmesi sona eriyor" cevabını verdi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap