SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bursaspor'un genç yeteneği fırtına’nın radarında

Bursaspor'un genç yeteneği fırtına’nın radarında

19 Ocak 2021 Salı - 13:14




Serkan Asan’ın bir türlü beklenen performansı gösterememiş bordo-mavili kurmayları harekete geçirdi. Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, Trabzonspor, Bursa’nın 20 yaşındaki sağ beki İsmail Çokçalış için girişimlere başladı. Ofansif yapısıyla bilinen genç savunmacı, Ümit Milli Takımı’nda da forma giyiyor





Antalyaspor karşısında kenar beklerden yeterli katkı alamayan teknik direktör Abdullah Avcı’nın ara transfer döneminde özellikle savunmanın sağı için ‘acil’ transfer istediği öğrenildi.

Serkan Asan’ın beklentilerin uzağında kalması, Pereira’nın ise oynadığı maçlarda agresif tavırları nedeniyle hemen kart görmesi, tecrübeli çalıştırıcıyıbu mevki için zorunlu arayışlara itti.

Yönetiminden sağ bek isteğinde bulunan teknik direktör Avcı’nın gönlünden geçen ismin ise Bursaspor formasını giyen 20 yaşındaki İsmail Çokçalış olduğu ifade edildi.

Bu sezon yeşil-beyazlı takımda toplam 16 maça çıkan genç sağ bek, ofansif yönüyle tanınıyor.



İsmail Çokçalış bu mücadelelerde 1 gol atarken 1 de asist yaptı.

Bursaspor ile 2022’ye kadar sözleşmesi olan İsmail’i yönetim bir sonraki satıştan önemli bir payı Bursaspor’a vermek kaydıyla anlaşmak istiyor.

Bursa yönetiminin teklifi değerlendirdiği, yakın bir süre içinde yanıt vereceği bildirildi.

İsmail Çokçalış Ümit Milli Takımı’nda oynuyor.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap