SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Büyük İskender mi? Sihirbaz Nwakaeme mi?

Büyük İskender mi? Sihirbaz Nwakaeme mi?

21 Kasım 2019 Perşembe - 17:16




Bordo-Mavili taraftar, sosyal medyada çalım ustası 2 yeteneği karşılaştırdı…





Trabzonspor’un şampiyonluklarında önemli pay sahibi olan İskender Günen’e bu çok merak edilen soruyu sorduk. Günen, “Kenar oyuncusu olmak özellik ister. Kıyaslamak yanlış ancak Nwakaeme’yi izlerken büyük keyif alıyorum. Çok yetenekli” dedi

İKİMİZİ KIYASLAMAK DOĞRU DEĞİL

SORU şuydu: Trabzonspor’a şampiyonluklar kazandıran İskender Günen mi daha iyi çalım atıyor, yoksa Anthony Nwakaeme mi? Bordo-Mavili taraftarların günlerdir sosyal medyada tartıştığı bu konuyu, muhatabı olan efsane İskender Günen’e sorduk. Her zamanki gibi mütevazı tavrıyla bize şunları söyledi: “İkimizi kıyaslamak doğru değil. Çünkü benim futbol oynadığım dönem ile şimdiki dönem arasında ciddi zaman farklılığı var. Benim dönemimde, hakemler kolay kolay faul düdüğü çalmazdı.

ONU İZLERKEN KEYİF ALIYORUM

ADETA dayak yer gibi karşımızdakini geçmeye çalışırdık. Şimdiki hakemler buna izin vermiyor. Daha kolay düdük çalıyor. Ancak Anthony Nwakaeme çok özel bir futbolcu. Kenarda oynamak kolay değildir. Farklı özelliklerinizin olması gerekir. Onu izlerken büyük keyif alıyorum. Son dönem Trabzonspor’a gelen önemli futbolculardan birisi. Takıma katkısı üst seviyede. Zor anlarda hem topu tutabiliyor. Hem de takımı dinlendiriyor. Nwakaeme’yi bulup getirenlere teşekkür etmek gerekir.”

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap