SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Campi transferini Sosa bitirecek

Campi transferini Sosa bitirecek

Karadeniz Özel

12 Haziran 2019 Çarşamba - 09:22




Portekiz ekibi Chaves, Trabzonspor ile söz kesen Arjantinli stoperin işini bozmak için her yolu deniyor.





Karadeniz Gazete / Mehmet KARAGÖZ // Campi’nin 1 sezonluk opsiyon maddesini kullanmak isteyen Chaves yönetiminin, Bordo-Mavili kurmaylardan 1 milyon Euro talep ettiği öne sürüldü

Trabzonspor'un ‘bitti’ gözüyle baktığı stoper Gaston Campi transferinde beklenmedik pürüzler çıktı. Bordo-Mavili kurmaylar geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Portekiz’in Chaves takımında geçiren bonservisi Arjantin’in Estudiantes takımında olan Campi ile her konuda anlaşma sağladı. 28 yaşında 1.93 boyunda olan Arjantinli oyuncu Trabzonspor’un şartlarını kabul etti.

Aancak bu transferde ilginç bir detay planları bozdu. Aldığımız bilgilere göre geçtiğimiz sezonun devre arasında 600 bin Euro kiralama bedeliyle Campi’yi kadrosuna katan Chaves kulübü, Estudiantes’ten opsiyon aldı. Bu kozu kullanan Chaves, Gaston Campi için Bordo-Mavililer’den 1 milyon Euro talep etti. Bu gelişme transferi zora sokarken devreye Sosa’nın girdiği öğrenildi.

Trabzonspor kaptanı Jose Sosa’nın Campi’yi aradığı ve tercihini Trabzonspor’dan yana kullanmasını istediği ifade edildi. Gaston Campi’nin kararını beklenirken, Arjantin basını, “Sosa, Campi’yi kaptanı olduğu Trabzonspor’a götürüyor” haberini yaptı. Bordo-Mavili kurmayların 28 yaşındaki Gaston Campi için 600 bin Euro bonsevis bedelini gözden çıkardığı, oyuncuya da yıllık 750 bin Euro vermeyi planladığı öğrenildi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap