SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > CENAZEYİ BİZ KALDIRIRIZ

CENAZEYİ BİZ KALDIRIRIZ

26 Mart 2018 Pazartesi - 09:00




DENİZCİ, ‘’TRABZONSPOR İÇİN DOĞRU ADRES BİZİZ’’ DEDİ VE EKLEDİ.





Bordo-Mavili ekibin kurtuluş formülünün efsane oyuncularının elinde olduğunu belirten Ali Kemal Denizci, “Yanlış yönetimlerin doğurduğu sonuçlar kulübü çıkmaza sürükledi. Ortada bir cenaze var ve bunu kaldırmak bizim işimiz” diye konuştu.

300 MİLYON TL İŞİMİZİ GÖRÜR

 Trabzonspor’un dipsiz kuyunun içinde olmasına rağmen bir umut ışığı olduğunu söyleyen Ali Kemal Denizci, “Trabzonspor’un belli borçları var. 8 ay içerisinde ödenmesi gereken 300 milyon TL önümüzde duruyor. Zaten diğer borçlar bankalara ve ipotekli. 56 yıl içinde tüm gelirlerinden bunu zaten sizden alacak. Bunu gözde büyütmemek gerekiyor. Bulunmayacak bir rakam da değil. O nedenle karamsarlığa gerek yok” dedi.

 İYİ Kİ TRANSFER YASAĞI GELDİ!

Yanlış transfer politikasının bedelini yıllardır Trabzonspor’un ödediğini söyleyen Denizci, “İyi ki transfer yasağı Bordo-Mavili kulübe verildi. Böylelikle Trabzonspor bazı gerçekleri de görmüş olur. En iyi yöneticilik yapılacak dönem olur. Çünkü taraftarlar ille de transfer diyerek ayağa kalkmayacak. Bu kısa zamanda görev başına gelecek kişilerin hata yapmasının da bir nevi bu yasak önüne geçmiş olacak. Bordo-Mavili kulüp özüne dönecek” dedi.


SAĞLIKLI OLMAZ

Trabzonspor’da 8 Nisan’da yapılacak olağanüstü kongre öncesi Bordo-Mavili kulübün efsane oyuncusu Ali Kemal Denizci flaş çağrıda bulundu. 15 gün içerisinde yapılacak yönetimin çok sağlıklı olmayacağını ve fayda sağlamayacağını vurgulayan Denizci, “Böylesine kısa zamanda da yapılacak kongrede istenilen yönetim olmaz, beklenen randımanı veremez. Düşünün 15 gün içinde yönetim seçeceksin. Böyle bir şey yok. Sağlıklı olmaz” diye konuştu.

TAKIMI BİZE BIRAKSIN

Başkan Muharrem Usta’nın Aralık ayına kadar görevinin başında olması gerektiğini savunan Ali Kemal Denizci, şunları kaydetti: “Başkan Usta kendisine yeni bir yol haritası belirleyerek kulübün ekonomik işine bakmalı, takımın içini bize bırakmalı. Futbolu yönlendiren biz olalım. Ayrıca  bu işin içerisinden gelme deneyimli 2-3 arkadaşımızı yönetime dahil edip 8 aylık bir planlama yapılmalı. Ortada bir cenaze var, bunu kaldıracak olan bizleriz. Başka adres aramaya gerek yok.”

DOĞRU ADRES BİZİZ


 Trabzonspor’un efsane oyuncularla bir yere varabileceğini söyleyen Denizci, “Lobi desen bizde alası var. Bilgi donanım, ikili ilişkiler ve  kaynak yaratmada üzerlerine alacağı sorumluluğun hakkını sonuna kadar verecek kişileriz. Trabzonspor bizlerle bir yere varabilir gerçeği de ortada dururken farklı hesaplar peşinde koşulmasın. Trabzonspor’un kurtuluş formülü, açık söylemek gerekirse biz efsane oyuncuların elinde. Doğru adres biziz” şeklinde konuştu.

 YANLIŞLARIN ÜRÜNÜ

 Trabzonspor’un siyasete mahkum edildiğini söyleyen efsane oyuncu Denizci, bir de dikkat çekti: “Bordo-Mavili kulüp öyle bir noktaya gelmiş ki başkanın kim olacağı konusunda siyasetin kimi işaret edeceği merak ediliyor. İşte bu durum yanlış yönetimler, idareler ve transferlerin ürünü. Siyaset Trabzonspor’u değil, Trabzonspor siyaseti kullanmalı. İşte bizler bunu yapacak kapasitede kişileriz.”

TÜRKİYE’NİN ÇİMENTOSU

Trabzonspor başkanlık koltuğunun Trabzon kentini temsil ettiğini dile getiren Ali Kemal Denizci, “Trabzon, Türkiye’nin çimentosudur. Trabzonspor da ona gönül verenlerin yaşam biçimidir. O nedenle Trabzon farklı bir kenttir. O nedenle kim başkan olursa olsun hangi siyasi partiye bağlı olduğuna bakmadan sadece Trabzonspor için yanında durur. O nedenle devletin bel kemiğini oluşturan bakanlarımız da sen bizden değilsin, yardım edemeyiz demezler” dedi.


TADINDAN YENMEZ

Yönetim anlamında geçiş sürecinin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Denizci, “Trabzonspor ince bir çizgide yol alıyor. Hata yapma lüksüne sahip değil. O nedenle biri çıkıp işte benim yönetim listem, başkan adayıyım dediğinde Trabzonspor’u daha kötü günler bekler. Trabzon’da herkesin kabul göreceği ve kucaklayıcı yönetime ihtiyaç var. Herkesin etrafında birleşeceği yönetim ve onun başında saygın bir isim olursa tadından yenmez” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap