SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Edgar’ın fiyatı 10 milyon euro

Edgar’ın fiyatı 10 milyon euro

14 Haziran 2021 Pazartesi - 09:50




Saint Etienne, geçen sezon olduğu gibi bu yıl da Edgar İe’ye teklif getirdi. Caleb Ekuban’dan sonra tecrübeli savunma oyuncusuna da kanca attılar.





Trabzonspor'un başarılı stoperi için Edgar Ie için Saint Etienne daha önce yaptığı 4 milyon euroluk teklifi 5 milyon euroya çıkardı.

Bu yıl şampiyonluk için mücadele edecek olan Trabzonspor’un performanslarından memnun olduğu stoperlerini satmayı düşünmediği ve 10 milyon euronun altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacağını menajerlere bildirdi.

EDGAR'IN PEŞiNi BIRAKMIYORLAR

Trabzonspor'un başarılı stoperi için Edgar Ie için Saint Etienne ısrarını sürdürüyor. Portekizli savunmacı için daha önce 4 milyon avroluk teklif yapan ve Trabzonspor’un reddettiği Fransız ekibi ücrette artırıma gidecek. Saint Etienne kulübünün bu kez 5 milyon euroluk bit teklifle bordo-mavili kulübün kapısını çalacağı öğrenildi. Bu yıl şampiyonluk için mücadele edecek olan Trabzonspor’un performanslarından memnun olduğu stoperlerini satmayı düşünmediği ifade edildi.

Bordo-mavili kurmayların menajerlere Edgar için 10 milyon euronun altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacaklarını bildirdikleri ifade edildi.

Edgar’ın transferi halinde bonservis bedelinin yüzde 50’si Lille kulübüne gidecek. 

Ancak teknik direktör Abdullah Avcı gelecek yıl da Vitor Hugo-Edgar İe ikilisini birlikte kullanmayı planladığı için yönetime "Kesinlikle takımda tutalım" şeklinde rapor sundu.

Beğendim
6
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap