SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Emre Bol; "Trabzonspor tecavüz eder adama'

Emre Bol; "Trabzonspor tecavüz eder adama'

22 Nisan 2019 Pazartesi - 12:07




Fenerbahçeli yorumcu Emre Bol'un dikkat çeken sözleri...





Spor Toto Süper Lig’de 5’te 5 yaparak 3. Şansını iyice arttıran Trabzonspor’da Fenerbahçe hazırlıkları başladı. Gösterdiği performansla tüm kesimlerden beğeni kazanan Bordo Mavililer hafta sonu Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Bordo Mavililerin rakibi Fenerbahçe ise tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Alanyaspor’a da 1-0 kaybeden Sarı Lacivertliler 33 puanla ligin 14. Sırasında yer aldı. A Spor’da yayınlanan programda Sarı Lacivertlileri değerlendiren Fenerbahçeli yorumcu Emre Bol dikkat çeken ifadelerde bulunarak Trabzonspor’un Fenerbahçe’ye ağır bir şekilde mağlup edeceğini söyledi.

"TRABZONSPOR TECAVÜZ EDER ADAMA"

Açıklamalarda bulunan Emre Bol “Allah aşkına Alanyaspor 20 milyonluk takım. Ersun hocanın elinin Fenere değdiğini göremedik. Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendi, Avrupa’dan elendi nerdeyse Süper Lig’den de elenecek… Ben sana bir şey söyleyim mi, şu topu oynasınlar Trabzonspor karşısında, Trabzonspor tecavüz eder adama. Kusura bakmasınlar yani…” dedi.




"EZER GEÇER DİYELİM"

Emre Bol’un bu benzetmesi üzerine stüdyoda bulunan diğer yorumcular ise; ‘’Daha başka kelimeler kullansak daha iyi olur. Ezer geçer diyelim, darmadağın eder.’’ diyerek karşılık verdiler…”  
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap