SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Erman Özgür: "Trabzonspor'da futbolcular patronu kabul etmiş!"

Erman Özgür: "Trabzonspor'da futbolcular patronu kabul etmiş!"

24 Ekim 2021 Pazar - 15:22




Trabzonspor'un eski futbolcularından Erman Özgür bordo mavili takımın Göztepe galibiyetini değerlendirdi.





Trabzonspor’un Süper Lig’in 10. Haftasında Göztepe’yi 1-0 yenerek liderliğini sürdürdüğü maçı bordo mavililerin eski futbolcularından Erman Özgür yorumladı.

Trabzonspor’un teknik direkötür Abdullah Avcı ve genç yıldız Abdülkadir Ömür’den övgüyle sözeden Erman Özgür’ün Tivibuspor'daki değerlendirmeleri şu şekilde;

erman özgür

ŞAMPİYONLUK ALAMETİ

İlk yarı oynayan Göztepe’ydi. Ancak golü bulamadılar. İkinci yarıda Siopis hamlesiyle Trabzonspor daha dirençli hale geldi. Göztepe yüksek tempo oynadığı ilk yarının devamını getiremedi. Abdülkadir gibi yetenekli oyunculara gün doğdu. O da ağlayarak kenara geldiği maçtan sonra Abdullah Hocanın ondan vazgeçmeyişinin karşılığını verdiği asistle verdiğini düşünüyorum. Maçın yıldızı Abdülkadir. İki takımda giren çıkanlarla driplinglerle adam geçen tek oyuncu. Trabzonspor’u maç içinde pozisyona tek sokan oyuncu. Kendinden beklenti bu. Her pozisyonda özel bir şey yapamazsın. Zaman zaman basit oynamalısın. Abdülkadir’in bu seçimleri yanlış oluyordu sezon başında ama Abdullah hocanın şans vermesiyle pozisyon bilgisi arttı.

Siopis girdikten sonra daha diri kaldı. Diri kaldığında neler yaptığını gördük. Böyle şeyleri söylemek için çok erken ama size bugüne kadar kazandığınız tüm maçlarda oynamış iki başrol oyuncusu yok. Hamsik çok vasat oynadı. Böyle bir durumda Abdülkadir çıkıp sahne alarak size galibiyeti getirebiliyorsa, biraz şampiyon alameti maçlardan biridir. Bu kadar eksikken galip gelebiliyorsan böyle bir deplasmandan, çok özel bir galibiyet. FUTBOLCULAR PATRONU KABUL ETMİŞ

Kadro itibariyle tüm oyuncular patronu kabul etmiş durumda. Futboldaki en önemli detaydır bu. Forma adaletine, iyi oynayana hak edene forma vereceğine inanmışlar. Alt yapıdan da , gençlerden de yabancılardan da oynatan bir takım. 

abdullah avcı

ABDÜLKADİR, YUSUF’UN İZİNDEN GİDEBİLİR
Liderlik, oyun kalitesinden daha çok kazanma odaklı oyunlar gerektirebilir. Bu maçta da öyleydi. Kazanmayı başaran, bu alışkanlığı yakalamış bir takım. Çok çok iyi bir stoper tandemi var. Türkiye’nin en iyi kalecisine sahipler. Gervinho vasattı ama çok değerli bir gol attı, pasın hakkını verdi. Abdülkadir hariç hücum hattında iyi bir performans yoktu. Abdülkadir bugünkü görüntüsüyle serbestliği hak eden bir futbolcu. Fenerbahçe maçında o patlamayı yaptı bugün onun etkileri devam etti. Bugün oyundan çıkana kadar herşeyini verdi. Büyük maçlarda kendini gösterirse Yusuf Yazıcı’nın izinden Avrupa’ya gidebilecek en potansiyelli Trabzonsporlu futbolcu. 3 maçtır iyi işler çıkartıyor. 

abdülkadir ömür

AVCI BÜYÜK ŞANS
Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür kadar konuşulması gereken de Abdullah Avcı’dır. Orada oynamak, takımı idare etmek çok zordur. Etkilenmeyeceksin bazı şeylerden. Abdülkadir konusunda da çok şey söyleyen vardır. Teknik direktörlük yapmak Trabzonspor gibi bir yerde daha zor. Maç öncesinde neler yapacağını tek tek anlattı. Abdullah hoca Trabzonspor için büyük bir şans. Doku geçen yıldan itibaren tuttu. Geldiğinde Trabzonspor dip yapmıştı, şimdi şampiyonluk yolunda.


Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap