SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fatih Terim, Bakasetas'ı istiyor!

Fatih Terim, Bakasetas'ı istiyor!

Karadeniz Özel

17 Ocak 2024 Çarşamba - 12:00




Anastasios Bakasetas, Trabzonspor'a veda ediyor...





Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Süper Lig'in yıldızlarını transfer etmeye devam ediyor. Fenerbahçe'den Samet Akaydın'ı transfer ederek savunma hattını güçlendiren Yeşil-Beyazlılar, Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Anastasios Bakasetas'ı da bünyesine katarak şampiyonluk yolunda ezeli rakiplerine göz dağı vermeyi amaçlıyor.

Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, 15 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek adına transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yunanistan Süper Ligi'nde topladığı 41 puanla PAOK ile zirveyi paylaşan Yeşil-Beyazlılar, Türkiye'de top koşturan bir ismi daha renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin milli stoperi Samet Akaydın'ı kadrosuna katarak savunmadaki sorunları aşma yolunda büyük adım atan Panathinaikos, Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas'ı da renklerine bağlayarak şampiyonluk yolunda dev bir adım atmak amacında. Yunan spor sitesi Gazetta'nın haberine göre; dün gece Atina'dan Trabzon'a özel uçakla giden Panathinaikos'un üst düzey yetkilileri, Anastasios Bakasetas ile görüştü. Uzun süredir Bakasetas ile ilgilenen Yeşil-Beyazlı idarecilerin, 30 yaşındaki yıldız ile her konuda anlaştığı belirtildi.

Habere göre; Panathinaikos, Bakasetas'ın Trabzonspor’dan 1 milyon Euro ve alacaklarına karşılık Trabzonspor’dan bonservisini talep etti. Olumlu yanıt aldı. Panathinaikos, Tasos’a yıllık 2 milyon Euro verecek. 21 Ocak Pazar günü oynanacak Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasının ardından resmiyet kazanacak. Anastasios Bakasetas'ın, bu karşılaşmada son kez Bordo-Mavili formayı terletmesi bekleniyor.

Trabzonspor ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Anastasios Bakasetas, bu sezon takımında 18 maçta forma giydi. Yıldız futbolcu, söz konusu karşılaşmalarda toplam 5 gol atarken, 3 de asiste imza attı. Bakasetas'ın ismi, ara transfer döneminde Beşiktaş ve Galatasaray ile de anılmaktaydı.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
7
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap