SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fernandes 4 stoperin en iyisi

Fernandes 4 stoperin en iyisi

12 Ağustos 2019 Pazartesi - 20:16




Fırtına’nın yeni stoperi henüz resmi maça çıkmadı ancak gelen ilk bilgiler olumlu...





Trabzonspor’un Sporting Lizbon’dan kiraladığı İvanildo Fernandes, idmanlardaki performansıyla dikkat çekiyor. Portekizli savunmacı için, “Hızlı, kademelerde iyi, hava toplarında başarılı, gereksiz fauller yapmayan ancak rakibe nefes aldırmayan bir yapısı var” yorumu yapılıyor.

Gaston Campi’nin hazırlık maçlarındaki kötü performansı Bordo-Mavili camia ve taraftar da hayal kırıklığı yarattı. Teknik direktör Ünal Karaman da Campi’yi yeterli bulmadığı için Sparta Prag ile oynanan UEFA maçında kulübede oturttu. Hal böyle olunca gözler bir diğer stoper İvanildo Fernandes’e çevrildi. Taraftarlar, Sporting Lizbon’dan kiralanan Fernandes’i merak etmeye başladı. Her hangi bir maça çıkmayan ve yalnızca idmanlarda yer alan Portekizli stoper için gelen ilk bilgiler olumlu. Antrenmanlardan gelen bilgilere göre, Fernandes, 1.94’lük boyuyla hava toplarında bir hayli etkili. Uzun boyuna karşın, oldukça süratli. Yere sağlam basıyor. Sakin ancak oldukça mücadeleci. Rakibe nefes aldırmıyor.
 
Beğendim
9
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap