SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına ‘Ramos’unu buldu!

Fırtına ‘Ramos’unu buldu!

04 Ağustos 2020 Salı - 17:29




27 yaşındaki Brezilyalı stoper Jemerson için nabız yoklayan bordo-mavililere bu kez İngiltere’den flaş bir savunmacı önerildi. Son olarak Middlesbrough'da oynayan İspanyol Daniel Ayala, Trabzonsporlu kurmaylara sunuldu. Bonservisi elinde olan 1.90’lık Ayala futbol stili olarak İspanyol efsanesi Sergio Ramos’a benzetiliyor





TEKNİK patronluk koltuğuna Eddie Newton'ın oturmasının ardından Trabzonspor transfer çalışmalarına hız verdi. Monaco forması giyen 27 yaşındaki Brezilyalı stoper Jemerson için nabız yoklayan bordo-mavililer, son olarak Middlesbrough'da oynayan İspanyol Daniel Ayala ile de yakından ilgileniyor. 2014'ten beri formasını giydiği İngiliz ekibiyle sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Ayala'nın menajeriyle temas kuruldu.

KARİYERİNDE Liverpool, Hull City, Derby Country ve Norwich formaları da giyen, hava toplarındaki hakimiyetiyle adından söz ettiren 1.90 boyundaki futbolcu, bu sezon Middlesbrough'da forma giydiği 25 maçta 2 gol kaydetti. Teknik Direktör Newton'ın, yakından tanıdığı Ayala için yönetime alınması yönünde rapor sunduğu belirtildi. Ayala futbol stili olarak İspanyol Milli Takımı ve Real Madrid efsanesi Sergo Ramos’a benzetiliyor.

Beğendim
9
Sevdim
2
Beğenmedim
5
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap