SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Gelmezsen gelme Campi Jose ve Manga çağrı bekliyor!

Gelmezsen gelme Campi Jose ve Manga çağrı bekliyor!

15 Temmuz 2019 Pazartesi - 09:49




Defans hattını güçlendirmenin yollarını arayan Trabzonspor yönetimi Arjantinli futbolcuda yaşanan belirsizlik nedeniyle iki futbolcuyu da transfer listesine yazdı...





Yeni sezona her hattıyla hazır girmek isteyen Trabzonspor'da yönetim şu sıralar hummalı bir çalışma yapıyor. Geçen sezon ortaya çıkan eksikliklere neşter vurmaya çalışan kulüp yönetimi stoper mevkiine de parmak bastı. Trabzonspor, Estudiantes forması giyen Gaston Campi ile her konuda anlaşmıştı. Fakat Kulübü ile görüşmeler tıkanmıştı. Campi’nin de Bulgaristan ekibi Ludogorets ile dirsek temasında olduğu öğrenilince Bordo-Mavililer yeni isimleri alternatifler arasına aldı.

Trabzonspor'un stoper konusunda ilk alternatifi Bruno Ecuele Manga. Fransız oyuncu İngiltere’nin Cardif takımında forma giyiyor. 30 yaşındaki oyunu takımının küme düşmesi nedeni ile takımından ayrılmak istiyor. Trabzonspor’un teklifine ise sıcak bakıyor. Bir diğer isim ise Jose Leguizamon. Paraguay takımı Olimpia’da forma giyen 27 yaşındaki stoper oyuncusunun 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Piyasa değeri ise 1 milyon Euro civarında.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap