SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Golden State Warriors'ın şampiyonluk kutlamasında bir Trabzonsporlu

Golden State Warriors'ın şampiyonluk kutlamasında bir Trabzonsporlu

21 Haziran 2022 Salı - 13:22




NBA'de 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Golden State Warriors tarihi zaferin tadını çıkarıyor. San Francisco'da şampiyonluğu kutlamak için takımın gerçekleştirdiği geçit törenine Trabzonspor taraftarı bir Türk damga vurdu. Hayati Emre Bilgin isimli futbolsever, şampiyonluk otobüsünün geçtiği esnada tırmandığı ağaçta açtığı Trabzonspor bayrağıyla kutlamalara damga vurdu.





NBA'de 2021-2022 final serisini Boston Celtics karşısında 4-2 ile kazanan Golden State Warriors takımı, sezon başında yüzde 0.1 ihtimal verilen epik şampiyonluğunu San Francisco'da geçit töreni düzenleyerek kutladı.

Binlerce taraftar şampiyonluğu kutlamak için "Market Street" yolunda toplandı ancak törene damgasını vuran bir Türk oldu: Hayati Emre Bilgin... Stephen Curry'nin ilgi odağı olduğu geçiş esnasında yol kenarındaki bir ağaca tırmanan Trabzonspor taraftarı Bilgin, açtığı bordo mavili bayrakla sosyal medyanın gündemine oturdu.

GOLDEN STATE WARRIORS'IN ŞAMPİYONLUK GEÇİDİNDE TRABZONSPOR BAYRAĞI

Golden State Warriors takımını taşıyan şampiyonluk otobüsünün geçtiği esnada tırmandığı ağaçta Trabzonspor bayrağı açan bordo mavili futbolsever Hayati Emre Bilgin'in o anları sosyal medyada viral oldu.

HİKAYESİNİ SPOR ARENA'YA ANLATTI

Peki Hayati Emre Bilgin o sırada, orada ne yapıyordu? Her şeyi planlamış mıydı? Bu fikir aklına nasıl geldi? Videosunun sosyal medyada viral olabileceğini hayal etmiş miydi? İşte Golden State Warriors'ın şampiyonluk geçidine damga vuran Türk Hayati Emre Bilgin'in hikayesi ve ağaca tırmanışındaki mağaracılık detayı...


Golden State Warriorsın şampiyonluk kutlamasında Stephen Curryden rol çalan Türk: Hayati Emre Bilgin

ESKİ BASKETBOLCU, MAĞARACILIKLA İLGİLENİYOR

Ben Hayati Emre Bilgin. 1995 yılında Trabzon'da dünyaya geldim. Aslen Vakfıkebir Yalıköy'lüyüm. Trabzon'da sırasıyla İdmangucu, Trabzonspor ve İdmanocağı takımlarında lise sonuna kadar toplamda 7 sene kadar basketbol oynadım. Lise sonrası İngilizce İşletme bölümünde okumak için Eskişehir'e taşındım. Üniversite hayatım boyunca yarı zamanlı olarak mağaracılık sporu ile ilgilendim ve gerek eğitim gerek kültürel amaçlı 25 farklı ülkeyi keşfetme şansım oldu. Bu durumun bana kattığı getirileri saymakla bitiremem.

EĞİTİMİ İÇİN AMERİKA'DA

Şu an neden ABD'de bulunuyorsunuz?

Şuanda eğitim amacıyla Amerika'da bulunmaktayım.


ÖLMEDEN ÖNCE YAPMAK İSTİYORDU

Kutlamalara Trabzonspor bayrağı açmak için mi gittiniz?

Sadece Trabzonspor bayrağı açmak için gitmedim. Basketbol sevdalısı olarak NBA şampiyonluk kutlamalarına dahil olmak ölmeden önce yapmak istediğim şeylerden biriydi.

Kadraja girebileceğinizi planlamış mıydınız?

Görüntülere girebileceğimi düşünüyordum ancak hangi kadraja dahil olacağımı kestiremiyordum. Düzgün bir kadrajda olduğum müddetçe bir çok kanal tarafından çekileceğimin farkındaydım. Boş bir ağaç bulup çıktım ve kadraj açısından da şanslı olduğumu söyleyebilirim.


MAĞARACI OLMANIN AVANTAJIYLA AĞACA ÇIKTI

Ağaca nasıl çıktınız?

Mağaracı olmanın da verdiği yetkinlikle ağaca çıkıp oyunculari rahat şekilde görürken bir yandan da kadraja girmenin zor olacağını düşünüyordum. Kafamda kurduğum küçük plan şansımın da yaver gitmesiyle çalıştı diyebilirim. Golden State Warriorsın şampiyonluk kutlamasında Stephen Curryden rol çalan Türk: Hayati Emre Bilgin

Böyle bir şey yapmak aklınıza nasıl geldi?

İçimden, "Bir yerde şampiyonluk kutlaması varsa benim için çifte bayramdır" dedim ve San Francisco civarında yaşadığım için de kendimi direkt kutlama alanında buldum.

Videonun viral olduğundan nasıl haberiniz oldu?


Daha kutlamalar bitmeden bir mesaj aldım, "Bu sen misin?" diye. O an içimden "Farklı kadrajlarda fotoğraflarda çıktıysam neler olur acaba?" diye kendi kendime konuşurken Twitter'a baktım ve çoktan fotoğrafların paylaşıldığını fark ettim.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap