SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hedef UEFA'da final

Hedef UEFA'da final

12 Temmuz 2019 Cuma - 09:23




Akyazı Stadı’nda kombine bilet satan Trabzonspor başkanı, taraftara Avrupa’da başarı sözü verdi. Ahmet Ağaoğlu, “İnşallah UEFA Avrupa Kupası’nda final oynayacağız” dedi





TRABZONSPOR Başkanı Ahmet Ağaoğlu, forma ve kombine satışlarına dün de devam etti. Akyazı Stadı’ndaki TS Clup’ta taraftara forma satan Başkan Ağaoğlu daha sonra stadın gişelerine geçti. Burada bordo-mavili taraftarlarla buluşan Ahmet Ağaoğlu kombine sattı. Satış sırasında bir öğrenci ile diyaloğa giren Ağaoğlu, “Trabzonspor’un 20 maçı, Avrupa maçları tamamı 40 TL. İnşallah UEFA’da bu kombinelerle final oynayacağımız maçı da izlersiniz” dedi. Başkanın bu sözleri taraftarları bir hayli mutlu etti.

ŞİKE GÖNDERMESİ

AKYAZI Stadı’nda gerçekleşen forma satışında renkli görüntüler ve ilginç diyaloglar yaşandı. Başkan Ahmet Ağaoğlu ile teknik direktör Ünal Karaman forma satışlarındaki rakamlar için iddiaya girdi. Ağaoğlu, “Satışlar iki bini bulmamıştır” derken Ünal Karaman, “Başkanın daha yukarılarda olduğunu düşünüyorum. Bu rakam 3 bine yaklaştırmış” deyince, Ahmet Ağaoğlu espriyi patlattı: “Teknik heyet ve futbolcular 2661 forma satın almış. Ben bunu bilmiyordum. İddianın içine şike karıştı. Biliyorsunuz hayatımızın büyük bir bölümü şikecilerle mücadele etmekle geçti bizim.”
Beğendim
7
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap