SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Inter'de Handanovic'in yerine Uğurcan Çakır

Inter'de Handanovic'in yerine Uğurcan Çakır

15 Nisan 2021 Perşembe - 16:28




Inter, Haziran 2022'de sözleşmesi bitecek 36 yaşındaki kalecisi Samir Handanovic'in yerine bir transfer gerçekleştirmek isterken Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'ın da gündemde olduğu belirtildi.





İtalya Serie A'da şampiyonluğa giden Inter, gelecek adına transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Tecrübeli kalecisi Samir Handanovic'in Haziran 2022'de bitecek sözleşmesi nedeniyle Inter, kaleci arayışlarına başlarken gündeme gelen isimlerden biri de Trabzonspor'un başarılı milli oyuncusu Uğurcan Çakır oldu. 

Fichajes'in haberine göre önümüzdeki yaz sözleşmesi bitecek Handanovic, bu anlaşmayı 2023'e kadar uzatmaya sıcak baksa da önümüzdeki yaz 37 yaşında olacak Handanovic'in yerine bir kaleci transferi için çalışmalar yapılıyor. Jean musso, Pierluigi Gollini, Alessia Cragno ve Rui Silva gibi isimler gündemde yer alırken Trabzonspor'dan Uğurca Çakır'ın da listede olduğu aktarıldı. 

Trabzonspor ve Milli Takım forması altında sergilediği başarılı performansla birçok Avrupa devinin transfer listesine giren Uğurcan Çakır için Inter'in bu yaz bir hamle yapması beklenebilir.

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap